11 beste woonwinkels in Tilburg 0

Fierce Bones woonwinkel tilburg

Als je in (de buurt van) Tilburg woont heb je geluk. Er zijn heel veel leuke, mooie, moderne, hippe en originele woonwinkels in Tilburg. Door de grote verscheidenheid aan winkels is er voor iedereen wel wat bij.

Meneer en Mevrouw van Hout

In de telefoonstraat in Tilburg bevindt zich een moderne woonwinkel. Meneer en Mevrouw van Hout bieden prachtige designproducten voor iedereen. In de winkel kun je niet alleen mooie inrichting ontwerpen vinden, maar ook kunst en fotografie.

Meneer en Mevrouw van Hout

Pronto wonen

Deze woonwinkel in Tilburg is gevestigd in een oude fabriek. Dit geeft alleen de winkel al karakter. De woonwinkel biedt verschillende stijlen en veel variëteit. De ideale plek als je nog niet zo goed weet welke kant je op wilt met je inrichting. De medewerkers staan klaar om met je mee te denken onder het genot van een kopje koffie of thee.

Pronto wonen

Ramon Design Studio

Voor iedereen die op zoek is naar grotere woonartikelen zoals tafels, banken en stoelen, is Ramon Design Studio de perfecte plek. Naast de moderne ontwerpen die ze in de studio laten zien, denken ze ook fijn met je mee als je op zoek bent naar advies voor jouw huis. Zorg er wel voor dat je een afspraak maakt van tevoren, dit is een woonwinkel op afspraak.

Ramon Design Studio

KADE living

Deze woonwinkel in Tilburg is de ideale plek voor de personen die op zoek zijn naar moderne woonaccessoires. Deze producten nemen niet veel ruimte in en kunnen net de finishing touch geven aan de aankleding van jouw huis. Daardoor is dit ook een hele geschikte cadeauwinkel.

KADE living

Loft 8

Aan het Ketelhavenplein in Tilburg vinden we de woonwinkel Loft 8. Loft 8 biedt meer dan alleen mooie meubels, kasten, vloerkleden, tafels en accessoires. In de winkel kun je ook prachtige moderne verftinten kopen. De winkel biedt ook cadeauartikelen, verzorgingsproducten, kleding en andere lifestyleproducten.

Bianca van der Veen Portraiture

WOONENZO Tilburg

Deze woonwinkel in Tilburg biedt een grote verscheidenheid aan producten aan voor een betaalbare prijs. Deze winkel heeft een uitgebreide webshop, maar je kunt in de woonwinkel ook met je eigen ogen de producten zien en voelen.

WOONENZO Tilburg

Meijs wonen

Dit is een familiebedrijf wat niet alleen losse woonaccessoires verkoopt maar ook complete interieurs aanbiedt. In de diverse collecties in de showroom kun je ideeën opdoen en praten met de interieuradviseurs.

meijs wonen tilburg

Fierce Bones

Deze winkel biedt unieke meubels en accessoires met karakter. In de woonwinkel in Tilburg kun je ideeën en inspiratie opdoen.

Fierce Bones woonwinkel tilburg

XOOON Tilburg

In deze moderne woonwinkel in Tilburg vind je betaalbare designmeubelen en woonaccessoires. In de winkel aan de AaBe-straat kun je niet alleen de meubels bekijken maar ook ideeën opdoen en advies vragen aan behulpzame medewerkers.

XOOON Tilburg woonwinkel

Profijt meubel

Deze woonwinkel is niet alleen in Tilburg te vinden maar in het hele land. Daardoor heeft deze winkel een grote collectie voor een redelijke prijs. In de uitgebreide webshop kun je al rustig rondkijken. Maar in de showroom in Tilburg kun je niet alleen de producten zien maar ook aanraken.

Profijt meubel tilburg

HACO wonen en slapen

Deze winkel biedt grote variëteit aan meubels, zowel online als in de woonwinkel in Tilburg. Doordat dit een grote, landelijke woonwinkel is, bieden ze voordelige prijzen.

Haco woonwinkel tilburg

Bekijk ook woonwinkels Leiden, woonwinkels Woerden en Woonwinkels Gouda.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *