3 leuke ideeën voor je nieuwe badkamer 0

3 leuke ideeën voor je nieuwe badkamer
Als je ergens gaat intrekken wil je dat het echt helemaal jouw plekje wordt. Hierbij komt veel kijken. Je wilt natuurlijk dat het er mooi uitziet, maar ook dat het karakter heeft. Of je nou houdt van veel gadgets in de badkamer, of juist van een duurzame inrichting, alles is mogelijk. Om je toch een eind op weg te helpen, zijn hier een aantal tips op een rijtje gezet waaraan je misschien zelf niet denkt. Dat bespaart jou weer tijd en moeite en maakt jouw strakke witte wastafelkraan opeens niet zo saai meer.

1.   Stijlvol heel het jaar door

Allereerst is het belangrijk om te weten wat er allemaal in is dit jaar. Hier kan je zelf over nadenken of het bij jou past of niet. Er zitten genoeg mooie opties tussen. Neem bijvoorbeeld spiegels. Een mooie spiegel geeft jouw badkamer nog meer cachet en zorgt er ook voor dat er ruimte wordt gecreëerd. Dit staat vooral mooi boven een witte wastafelkraan. Groot en opvallend zijn de sleutelwoorden van dit jaar. Ook kan je er tegenwoordig allemaal technologische snufjes in laten zetten. Warme houtsoorten zijn ook echt de trend van dit jaar. Vooral donkerbruin. Dit geeft een natuurlijke tint aan de anders erg moderne badkamer. Matte voorwerpen in je badkamer is heel mooi als een balans tegen dat warme hout en de grote spiegels. Het creëert een moderne look. Ook past het erg goed in combinatie met een betonlook.

2.   Planten maken gelukkig

Planten in je badkamer zijn hartstikke leuk en geven de kamer een frisse en jungle-achtige sfeer. Er zijn natuurlijk wel veel planten die het niet overleven in zo’n donkere kamer. Maar het kan zeker wel. De volgende planten kan je gerust in de badkamer neerzetten! Varens houden van een hoge luchtvochtigheid en zijn dus ideaal voor in de badkamer. Ook staan ze erg natuurlijk met al die kleine blaadjes. Als je voor een iets nettere look wil gaan dan kan je altijd lepelplant, deze haalt ook nog eens gifstoffen uit de lucht. Hij komt dan ook van oorsprong uit het regenwoud. Natuurlijk zijn bloemen ook mogelijk, denk aan orchideeën. Deze elegante bloem brengt wat kleur en geur in jouw nieuwe badkamer.

3.   DIY-helden

Sommige dingen hoeven helemaal niet duur te zijn. Zeker decoratie niet. Bijvoorbeeld door Sharpies te kopen in alle kleuren en maten, en dan mooie tekeningen te maken op je badkamertegels. Dit kan zelfs bij huurhuizen omdat je ze met een beetje alcohol er zo afkrijgt. Ook creatief zijn met je opslagruimte brengt je een heel eind. Er zijn zoveel leuke winkels tegenwoordig die allemaal leuke opbergdoosjes verkopen in alle maten en vormen. Ook kan je aan de slag gaan met mozaïek. Dit staat hartstikke kunstzinnig in je badkamer en is een hele leuke bezigheid. Kijk ook eens op Pinterest voor inspiratie. Daar staan zoveel leuke ideeën op, in alle soorten stijlen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *