3 tips bij het kopen van kunstgras 0

3 tips bij het kopen van kunstgras

U heeft er alles aan gedaan om uw resort winstgevend te maken. Toch weet u dat er meer kan worden gedaan. Wanneer u al het mogelijke hebt gedaan om uw eigendom binnen te verbeteren, is het tijd om naar buiten te kijken. Met synthetische grasmatten blijft uw gazon er fantastisch uitzien, zonder dat u ernaar om hoeft te kijken.

Dit is een van de alternatieven voor vele resorts. Om hun bedrijf te helpen winnen, worden synthetische grasmatten gebruikt. Matten die bij Easyplants Kunstplanten te koop zijn. Het wordt gebruikt voor allergeen, speelterreinen en talloze andere gebieden. Ondanks de kosteneffectiviteit en schoonheid, kan de aankoop van synthetische gras niet zijn wat sommige resort-ontwikkelaars overwogen in het verleden als gevolg van de allure van natuurlijk gras.

Waar houdt u kunstgazon?

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je kiest voor de beste kunstgras voor uw tuin. Er zijn vele verschillende soorten kunstgras en ze hebben allemaal verschillende sterke en zwakke punten. Dit komt omdat sommige zijn ontworpen voor verschillende toepassingen. Sommige grassoorten zijn bijvoorbeeld gemaakt om slijtvast te zijn, wat meestal betekent dat ze een kunststofvezel bevatten.

Nylon is echter niet zo zacht als polypropyleen of polyethyleen, de andere twee soorten kunstvezels die voor de productie van kunstgras worden gebruikt. Nylon is ook duurder en als uw kunstgrasveld weinig wordt belopen, is het dus niet nodig een gazon van nylonvezels te kiezen. Het zou echter de ideale keuze zijn voor een gezin dat veel tijd in hun tuin doorbrengt.

Samen aan de slag

Door de kunstgras in uw tuin te kiezen begint u met het bekijken van de mogelijke grassoorten vanuit een esthetisch oogpunt. Het is immers belangrijk dat u een kunstgras koopt waar u met plezier naar zult kijken en dat het uitzicht van uw tuin verbetert.

Hoogte van het gras

De kiezing van een poolhoogte is meestal een kwestie van smaak. Voor wie houdt van het uitzicht van gemaaide gras, is iets tussen 25-30 mm een goede keuze. Voor een natuurlijke omspiegbare tuin adviseren wij de hoogte tussen 30-38 mm. Als de vezels langer zijn, gaan ze platliggen onder hun eigen gewicht in plaats van rechtop te staan.

Het gewicht van de stapel

Het vergelijken van de pooldichtheid van kunstgras is erg belangrijk. Hoe groter de pooldichtheid, hoe weelderiger het gras eruit zal uitzien. Kunstgras met een lage pooldichtheid kan er schraal en dun uitzien. Voor intensief gebruikte ruimtes kiest u best voor een dichte pool met ergens tussen 16.500 en 18.000 steken per vierkante meter.

Het is ook zeer belangrijk om rekening te houden met de hoeken van waaruit u het kunstgras zal bekijken. In het geval van een tuin bekeurt u het gazon vanaf uw terras of huis, en ook van bovenaf.

Als u weinig tijd aan uw gazon besteedt, kunt u misschien beter wat geld besparen en een stapel met minder vezels kiezen, want vanuit de juiste hoek lijken dunnere grassen dikker dan ze in werkelijkheid zijn.

Het is niet mogelijk om hoog gras in een balkon of daktuin te planten, daarom moet u er rekening mee houden dat het gras van bovenaf wordt gezien. Om het te voorkomen is het belangrijk om een dicht gras te kiezen, liefst een speciaal gras dat speciaal voor tuinen, patio’s en balkons is ontworpen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *