4 items voor woning en tuin waar je geen spijt van zult krijgen 0

4 items voor woning en tuin waar je geen spijt van zult krijgen

Het vinden van de juiste accessoires om je huis mee te decoreren is geen eenvoudige klus. Zeker als je niet echt een oog hebt voor design of als je interieurstijl iedere minuut verandert. Gelukkig zijn er  interieurstukken die tijdloos zijn en een functie hebben waar je het hele jaar plezier van hebt. Benieuwd over welke accessoires we het hebben? Lees dan zeker verder!

Persoonlijke kunst

Kunst kopen kan lastig zijn. Je moet zeker geen kunst kopen als je denkt dat het schilderij trendy is, bij de kleur van je gordijnen past of gewoon omdat je moeder het mooi vindt. Zorg ervoor dat je kunst koopt die je raakt, op een emotionele manier. Dan kan het haast niet fout gaan. Kunst moet je aanspreken, het moet je inspireren en ontroeren. Deze innerlijke gedachten en gevoelens zijn een onderdeel van wie jij bent en die veranderen niet snel. Koop daarom kunst die je persoonlijk aantrekt en waar je emotionele waarde aan hecht.

Vintage vloerkleden

Ben je dol op Marokkaanse, Perzische of Oushak tapijten? Uitstekende keuze! Deze items zijn immers een goede investering voor de langere termijn. Een goed vloerkleed zorgt echt voor sfeer in een woonruimte. De vloerkleden zijn tijdloos en tegelijkertijd van deze tijd. En dat is precies wat je nodig hebt! Ben je uitgekeken op je vintage kleed op de vloer? Hang hem dan aan de muur of leg hem onder de overkapping in je tuin. Vloerkleden worden steeds vaker gebruikt als wanddecoratie of als buitentapijt.

Wijnklimaatkast

Ben je dol op een heerlijk glaasje wijn? Bijvoorbeeld na een lange dag op kantoor, een zonnige dag op je balkon of bij het eten? Wat de gelegenheid ook is, een fles wijn is op zijn best als je hem op de juiste temperatuur schenkt en drinkt. Dat is waar een wijnkast om de hoek komt kijken. Een wijnkast heeft verschillende ‘klimaten’, waardoor je wijnen op de ideale serveertemperatuur kunt bewaren. Je wijn heeft nog nooit zo lekker gesmaakt! Het geeft de woning ook meteen een luxueuze uitstraling.

Sauna of jacuzzi

Vind je het moeilijk om tot rust te komen na een lange werkdag? Dan is investeren in je eigen welzijn een goed idee. Een echte upgrade voor een woning is een sauna of jacuzzi. Deze items zijn niet alleen goed voor je mentale conditie, maar ook voor je fysieke conditie. Verder is het natuurlijk ontzettend leuk! Als je een grote jacuzzi hebt, bijvoorbeeld een jacuzzi voor 4 personen, kun je je vrienden of familie uitnodigen voor een gezellig ‘avondje uit’ in jouw eigen huis. Schenk een lekker glaasje Cava in en geniet van de heerlijke bubbel borrel. Woon je midden in de stad zonder plek voor een jacuzzi, maar klinkt dit echt als muziek in de oren? Dan is het misschien tijd om te kijken naar een andere woonplaats. Schakel daarbij hulp in van een makelaar Zaandam of makelaar Amstelveen. Wie weet woon je binnenkort in jouw droomwoning!

Welke accessoires uit bovenstaande lijst spreken jou het meeste aan?

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *