4 tips bij de aanschaf van een complete douchecabine 0

aanschaf complete douchecabine

Steeds meer mensen kiezen voor een complete douchecabine bij het verbouwen of renoveren van de badkamer. Deze complete cabines om in te douchen zien er stijlvol uit en zijn erg handig. Een complete douchecabine heeft een handdouche, topdouche en een mengkraan. Daarnaast zijn er ook nog veel mogelijkheden om de douchecabine uit te breiden met een ventilator, radio of verlichting. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat zorgt ervoor dat je een douchecabine naar wens kunt bestellen en monteren waar je nog jarenlang plezier van hebt.

Tip 1. Ben je van plan om de douchecabine zelf te gaan monteren in de badkamer? Dat kan natuurlijk, maar let er wel op dat je de handleiding van de cabine leest. Door deze goed door te nemen loop je tijdens het monteren nergens tegenaan. Vraag de verkoper dus altijd om een handleiding en lees deze van tevoren goed door.

Tip 2. Vraag of er siliconenkit bij de levering zit. Naast een handleiding heb je namelijk ook kit nodig. Na het monteren moet de cabine namelijk dichtgekit worden om lekken te voorkomen. Het is dus verstandig om te kijken of dit erbij geleverd wordt, zodat je de douchecabine direct kunt dichtkitten na het monteren.

Tip 3. Kies voor een bekend merk. Als het gaat om sanitair is het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit. Je wilt natuurlijk dat je douchecabine jarenlang meegaat na het verbouwen of renoveren van je badkamer. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een bekend merk dat bekend staat om kwaliteit. Een aantal topmerken zijn: Wiesbaden, Isifix en Kinedo.

Tip 4. Vraag om deskundig advies bij een sanitairwinkel met verstand van zaken. Bij Douchezaak kunnen ze je van goed advies voorzien. Vraag naar de beste materialen, aanbevolen cabines en eventuele montagetips. Onze ervaring is dat hun klantenservice uitstekend is en zeer behulpzaam.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *