5 manieren om meer luxe toe te voegen aan jouw badkamer 0

5 manieren om meer luxe toe te voegen aan jouw badkamer

De meesten van ons dromen van een luxe badkamerruimte om van achterover te leunen, te ontspannen en tot rust te komen. Na een lange dag omgaan met de alledaagse taken die we allemaal moeten doorstaan, is er niets beters dan de kans krijgen om te ontspannen in een luxe badkameroase. Maar hoe maak je van je badkamer die luxe ruimte?

Wat kun je toevoegen, veranderen of verschonen om je badkamer zo aangenaam mogelijk te maken? In deze blog zullen wij 5 manieren bespreken die u meteen kunt toepassen om meer luxe toe te voegen aan je badkamer.

1. Rol je handdoeken op

Een eenvoudige, betaalbare en stijlvolle manier om een vleugje luxe aan je badkamer toe te voegen, is het oprollen van jouw handdoeken en op te bergen in een handdoekenhouder. Opgerolde handdoeken lijken misschien niet het belangrijkste aspect van een luxe badkamer, maar ze zullen onmiddellijk het gevoel van luxe in de ruimte versterken.

In elke badkamer telt elk klein beetje ruimte, en het op deze manier organiseren van je handdoeken is een geweldige manier om het meeste uit je badkamerruimte te halen en bezoekers de indruk te geven dat ze in een luxe hotel terecht zijn gekomen.

2. Hang je handdoeken op

Of ga voor het alternatief. Als het oprollen van handdoeken niet iets is waar je de tijd of het geduld voor hebt, investeer dan in een aantal stijlvolle badjassen- en handdoekhaken om die handdoeken of badjassen netjes en opgeruimd te houden.

Opgehangen handdoeken tonen een zorg en aandacht die je vaak zult vinden in een luxe hotelbadkamer, dus zelfs als het alleen voor jou is, zul je in ieder geval het gevoel hebben dat je op vakantie bent wanneer je een bezoek brengt aan je badkamer.

3. Zet je bad op een centrale plek

Een vrijstaand bad op een centrale plek in je badkamer zorgt voor onmiddellijke luxe. Je bad vormt dan een echte blikvanger en trekt alle aandacht naar zich toe.

4. Kies voor een dubbele wastafel

Het absolute hoogtepunt in praktische luxe: dubbele wastafels zijn de steunpilaar van luxe hotelchique en zijn ongetwijfeld een stijlvolle en waardige toevoeging aan je badkamer.

Of je nu kiest voor vrijstaande wastafels of een dubbel wastafelblad, er kan geen twijfel over bestaan hoeveel luxe een dubbele wastafel aan een badkamer toevoegt.

5. Kies voor een grotere badkamerspiegel

Veel badkamers zijn vaak aan de kleine kant, dus een grote badkamerspiegel helpt niet alleen om de illusie van meer ruimte te creëren en de kamer veel lichter te maken, het zal ook het gevoel van luxe in de kamer versterken.

Deze aanpak werkt nog beter als je een blikvanger in de spiegel kunt weerspiegelen, zoals een vrijstaand bad, design handdoekradiator. Of je nu kiest voor een ronde, vierkante of een ongebruikelijke vorm om de badkamerruimte aan te vullen, overweeg om voor een badkamerspiegel te gaan die te groot lijkt voor de kamer.

Het klinkt misschien niet als een geweldig idee als je er voor het eerst over nadenkt, maar het effect dat het kan hebben om de ruimte groter en luxer te laten lijken is mooi meegenomen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *