5x originele leuke nachtkastjes om je slaapkamer een boost te geven 0

Het inrichten van de slaapkamer is een hele klus, maar tegelijkertijd ook vaak de leukste! Enorm veel verschillende elementen kunnen een verschil maken bij de inrichting van je slaapkamer. Neem nou eens leuke nachtkasjes om je slaapkamer een flinke boost te geven. Een nachtkasje is misschien wel het ultieme meubelstuk in de slaapkamer waar je vrijwel al je creativiteit in kwijt kunt. Waar de slaapkamer vroeger alleen gebruikt werd als plek om in te slapen is het vandaag de dag de plek waar je heerlijk tot rust kan komen na een lange drukke dag. Niet lekkerder dan je dag afsluiten met een lekker drankje, hapje en een avondje Netflixen in de slaapkamer. Daar moet je slaapkamer uiteraard wel op ingericht worden. Wist je dat er heel wat verschillende toepassingen te bedenken zijn voor die leuke nachtkastjes voor de slaapkamer? Met een beetje creatief denken maak jij de mooiste nachtkastjes om je slaapkamer een flinke boost te geven. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn! Wij delen alvast 5 originele en leuke nachtkastjes met je.

 

#1 Leuke nachtkastjes: het multifunctionele krukje

Wie zegt dat je ook daadwerkelijk opzoek moet gaan naar leuke nachtkastjes? Misschien heb je al hele bruikbare spullen in huis liggen. Wat dacht je van een mooi rieten krukje om de sfeer te verhogen in je slaapkamer? Krukjes zijn niet alleen ideaal als je ergens niet bij kunt, maar verlenen zich ook perfect voor het uitstallen van voorwerpen. Gebruik enkel nog een mooi nachtlampje om de sfeer compleet te maken. Wist je dat een rieten krukje perfect past bij verschillende populaire woonstijlen? Zo breng je je interieur ook nog eens helemaal up-to-date.

#2 Leuke nachtkastjes: nachtkastje van beton

Leuke nachtkasjes zijn niet alleen de standaard nachtkasjes die in elke woonwinkel verkrijgbaar zijn. Het hoeft tevens ook niet te betekenen dat je nachtkastjes van de duurste ontwerpers moet aanschaffen om uniek te zijn. Denk eens aan materialen die regelmatig als restafval worden weggegooid en makkelijk te hergebruiken zijn in een nieuw ontwerp. Wat dacht je van een nachtkastje van beton? Deze past perfect in de industriële stijl en is gemakkelijk zelf te maken met oude betonblokken. Dit hoeft helemaal niet veel te kosten en geeft je slaapkamer direct een zeer unieke sfeer.

#3 Leuke nachtkastjes: een hangende variant

Beschik jij over een enorm kleine slaapkamer en heeft je kamer net dat beetje extra nodig om optisch groter te lijken? Heb je dan wel eens gedacht aan hangende, leuke nachtkastjes? Deze geven een leuk visueel effect aan de slaapkamer en laten deze hierdoor al snel groter lijken. Tevens is het ook nog eens een sterk staaltje van creativiteit!

#4 Leuke nachtkastjes: maak je nachtkastje persoonlijk

Een simpele manier om je slaapkamer uit te rusten met leuke nachtkastjes is door deze zelf op te pimpen. Koop een simpel en goedkoop nachtkastje op de markt, kringloopwinkel of een goedkope woonwinkel en maak deze zelf uniek. Ga bijvoorbeeld los met je eigen schildertechnieken of beplak het nachtkastje met mooie slogans en leuzen. Zo maak je van jouw nachtkastje een eigen ‘masterpiece’.

#5 Leuke nachtkastjes: gebruik boeken!

Als je budget niet groot is voor de aanschaf van leuke nachtkastjes zijn er gelukkig ook nog genoeg andere manieren om je slaapkamer net dat beetje extra te geven. Kijk eens goed rond in je spullen en bedenk welke dingen gebruikt kunnen worden als nachtkastje. Een slimme manier is het gebruik van boeken. Gebruik een stapeltje boeken als nachtkastje en maak het geheel af met een mooi nachtlampje. Ook nog eens heel handig als je in de nacht zin krijgt om te lezen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *