6 beste Woonwinkels in Gouda 0

duijvendijk wonen gouda

Iedereen houdt ervan om zich prettig te voelen thuis. Laat je huis een omgeving zijn waar je je ontspannen voelt en geïnspireerd, meer dan slechts een gebouw. Om dat te bereiken kan het een goed idee zijn om langs een woonwinkel te gaan. In een woonwinkel kun je ideeën opdoen en precies die meubels en woonaccessoires vinden die jouw huis stylen naar jouw smaak en identiteit. Waar kun je terecht als je een woonwinkel in Gouda zoekt? Hier volgen zes voorbeelden van woonwinkels in Gouda.

De Bokkesprong

In de Agnietenstraat in Gouda, in een mooi monumentaal pand vinden we woonwinkel de Bokkesprong. De winkel heeft een prachtige collectie aan woonaccessoires, meubels, vloerkleden en verlichting. Je vindt er unieke, karaktervolle meubels in verschillende stijlen. Er wordt veel gewerkt met natuurlijke materialen en rustieke producten. Deze woonwinkel in Gouda biedt niet alleen een grote collectie aan woonitems aan, maar ook interieuradvies. Ze helpen je om jouw huis om te toveren in een prachtige woonruimte.

De Bokkesprong gouda

De Tafel van 10

De Tafel van 10 is een woonwinkel in Gouda met woonitems in verschillende stijlen. De winkel biedt veel verschillende woonaccessoires aan. Daarnaast bieden ze nog andere producten aan zoals badartikelen, kookgerei, verlichting, sierraden en cadeau’s. De winkel heeft een mooie webshop waardoor je de producten niet alleen in de winkel kunt bekijken, maar ook online kunt bestellen.

De Tafel van 10

Pronto wonen

In deze woonwinkel in Gouda vind je een grote, originele meubelcollectie. Je kunt de meubels laten aanpassen aan jouw smaak, door de stof of kleur zelf uit te kiezen. Pronto wonen heeft naast een grote winkel een overzichtelijke webshop. Deze woonwinkel is te vinden op het Elburgplein.

Pronto wonen gouda

XOOON Gouda

XOOON is een winkelketen die je in veel plekken van het land kan vinden. De woonwinkel in Gouda is de grootste van het land. Hierdoor kun je veel verschillende designs, trends en inspiratie vinden in deze woonwinkel. De winkel biedt veel producten aan in pure materialen en moderne, eigenzinnige stijlen. Een goede plaats om inspiratie op te doen voor de inrichting van je huis en je te verdiepen in de vele mogelijkheden.

XOOON Gouda

Henders & Hazel Gouda

Op het Elburgplein in Gouda is nog een interessante woonwinkel gevestigd. Henders & Hazel ontwerpt zijn eigen meubels. In deze woonwinkel in Gouda kun je genieten van robuuste, moderne, karaktervolle ontwerpen. Er wordt rekening gehouden in de ontwerpen van de meubels met de belasting van de natuur, ergonomie en comfort. In de winkel kun je om persoonlijk advies vragen en online kun je de catalogus al doorbladeren.

Henders & Hazel Gouda

Duijvendijk Wonen

Last, but not least, is er Duijvendijk wonen als je een woonwinkel in Gouda zoekt. Deze winkel heeft een showroom aan de Tiendeweg. Het is een winkel waar je ideeën kunt opdoen voor je hele huis. Natuurlijke producten, industriële stijl, in deze woonwinkel in Gouda vind je voor ieder wat wils. Behalve grote meubels zijn er ook mooie woonaccessoires te koop, voor een mooi detail in je huis of een leuk cadeau voor een vriend.

duijvendijk wonen gouda

Bekijk ook woonwinkels Leiden, woonwinkels Tilburg en woonwinkels Woerden

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *