De 6 mooiste klokken voor in huis 0

6 mooiste klokken voor in huis

Speelt tijd een belangrijke rol in jouw leven? Vast wel! Toch staan we er niet altijd bij stil. We zijn te druk met leven, te druk met leven volgens de wijzers van de klok. Daardoor vergeten we hoe functioneel een klok is en wat een geweldige toevoeging deze kan zijn binnen jouw woning. Ben jij op zoek naar een geweldige tijdloze klok voor jouw woning? Wij zetten de 6 mooiste klokken op een rijtje.

1.         Groot, groter, grootst

Een klok is niet alleen heel functioneel, maar kan ook nog eens een de ultieme eyecatcher in jouw woning zijn. Wees daarom vooral niet bang om een statement te maken. Kies niet voor een nietszeggend klein exemplaar, maar durf voor een grotere variant te kiezen. De klok mag best opvallen. Het is immers een mooie vorm van wanddecoratie. Kies voor fijne materialen en kleuren die bij jouw interieurstijl passen, zo complimenteert de klok het interieur en geniet je van een geweldige uitstraling.

2.         Onduidelijke cijfers? Geen probleem!

We zeiden het al: een klok wordt niet alleen voor praktische doeleinden gebruikt. Het is ook gewoon een geweldige vorm van wanddecoratie. Bovendien gebruiken we tegenwoordig vaak de digitale wereld om even snel op de hoogte van de tijd te zijn. Daarom zijn klokken met onduidelijke cijfers of zelfs helemaal geen cijfers ook helemaal van deze tijd. Ze vormen een speels contrast aan de wand en geven het interieur een extra sfeerboost.

3.         Riverdale klokken

Riverdale klokken zijn al jaren een ware publiekslieveling. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere soorten en maten en dienen als waar pronkstuk binnen de woning. Zo ben je altijd bij de tijd en geniet je van een verhoogde sfeer in huis!

riverdale klok

4.         Tafelklokje

Ben je op zoek naar een klein functioneel klokje? Of wil je juist een mooi pronkstuk voor op de bijzettafel of nachtkastje? Dan is een tafelklokje een uitstekende keus. Dit is een functionele klok in een compact formaat.

5.         Minimalistische klok

Minimalisme speelt een belangrijke rol in de huidige woontrends. De consumptiemaatschappij is niet meer van deze tijd. We streven naar minimalisme, respect voor materialen en dieren, duurzaamheid. Deze onderwerpen spelen niet alleen een belangrijke rol in ons dagelijks leven, maar ook in onze keuze voor meubels en accessoires. De minimalistische klok is dan ook een ware blikvanger aan de muur, maar blijft verfijnd. Niet te veel, enkel praktisch.

6.         Flipklok

Ben je op zoek naar een unieke klok binnen je woning? Wil je eens iets anders dan een traditionele klokken? Dan is de flipklok precies wat je zoekt. Deze kan op de tafel geplaatst worden, maar ook eenvoudig aan de wand bevestigd worden. Iedere keer als er een uur of minuut voorbij strijkt, klapt er een kaartje om. Dit geeft een leuk en speels effect aan de woning. Bovendien is het ook nog eens een erg functioneel klokje. Je bent altijd verzekerd van de juiste tijd en het is ook nog eens een geweldige accessoires om naar te kijken. Succes verzekerd!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *