De 6 trendkleuren voor jouw zonnescherm 0

de 6 trendkleuren voor jouw zonnescherm

Elk jaar zijn er bepaalde kleuren zonwering ontzettend populair, zo ook nu. Er zijn ontzettend veel verschillende zonneschermdoeken op de markt verkrijgbaar, wat het maken van een keuze soms best lastig maakt. Ben jij op zoek naar een mooi zonnescherm welke helemaal aansluit bij de trends van nu? Deze trendkleuren zullen jou helpen bij het maken van een goede, trendy keuze!

Trendkleur 1: blauw/groen

Groen is een ontzettend populaire kleur momenteel. Denk hierbij niet aan appeltjes groen, maar juist aan een mooie, diepe blauwgroene tint. Deze kleur behoort tot een van de kleurentrends van 2019, hoe leuk is het om deze kleur dan ook aan jouw exterieur toe te voegen door een zonneschermdoek in deze kleur te kiezen? Combineer deze blauwgroene tint met mooie beige accenten in de tuin, zoals een beige lounge set. Tegengestelde kleuren als roze of geel creëren een mooi contrast met deze blauwgroene kleur. Pas deze kleuren toe door accessoires te gebruiken in de tuin. Denk aan kussentjes, bloempotten of lampjes. Hiermee creëer je een erg zomerse sfeer in jouw tuin.

Trendkleur 2: beige

Beige is een vrij neutrale kleur, maar hierdoor erg tijdloos. Deze kleur gaat jaren mee en is dus ook makkelijk te combineren. Beige zonweringsdoeken zijn verkrijgbaar met een design erin. Denk aan strepen, maar ook egaal. Kies bijvoorbeeld voor een egaal beige zonneschermdoek, zo heb je in de tuin de ruimte om te spelen met verschillende patronen. Combineer leuke fellere kleuren als blauw, geel, oranje of roze met dit doek. Deze kleuren kun je terug laten komen in bijvoorbeeld de kussentjes op jouw lounge set. Hiermee creëer je de sfeer van Ibiza, gewoon in jouw eigen tuin!

Trendkleur 3: roestbruin/koper

Ook roestbruin is een ontzettend populaire kleur momenteel. Deze kleur is niet heel opvallend en vormt een mooi geheel met bijvoorbeeld een lichte woning. Het systeem van het zonnescherm is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor de kleur van het systeem mooi gecombineerd kan worden met het roestbruine doek. Tips of advies nodig over de juiste zonwering? INHUIS Plaza is specialist in zonwering op maat.

Trendkleur 4: oud roze

Deze kleur is misschien niet de meest gekozen kleur voor een zonneschermdoek, wel is de kleur momenteel onwijs populair. Zowel in het interieur als exterieur is deze kleur erg mooi. Combineer deze kleur met houten elementen om een zacht geheel te creëren in de tuin. Denk bijvoorbeeld aan een bamboe lounge set, houten bijzettafels of een mooie houten eettafel. Ook is deze kleur mooi in combinatie met industriële elementen, zoals een zwarte stalen eettafel. Met oud roze kun je dus ontzettend veel toffe combinaties maken in jouw tuin!

Trendkleur 5: antraciet

 Antraciet is wederom een wat rustigere kleur. Deze kleur is vooral ontzettend praktisch, omdat de kleur overal mee te combineren is en erg tijdloos is. Combineer het antracietkleurige zonnescherm doek met een antraciet systeem, om een mooi geheel te vormen voor jouw woning. Deze kleur is vooral ideaal als je houdt van neutrale tinten of wanneer je regelmatig jouw exterieur verandert. Wil je een neutrale kleur, maar vind je een egaal antraciet doek wat saai? Kies dan voor een antraciet doek met een design erin. Zonnescherm doeken zijn met verschillende designs verkrijgbaar.

Trendkleur 6: zandtint

Kies voor een zandtint om een echt strandthema in de tuin te creëren. Een zandtint is een combinatie van licht beige en licht grijs. Deze tint past bij elk woningtype en is erg neutraal, maar toch ontzettend sfeervol. Door het doek te combineren met een lichte systeemkleur creëer je een mooi geheel. Kies voor een doek in deze tint met een design erin, zoals een gemêleerd design. Hiermee creëer je net iets meer speling en sfeer. Combineer het zandkleurige zonnescherm met veel planten in de tuin, hiermee ontstaat een hele natuurlijke en rustgevende uitstraling in de tuin. Ideaal wanneer jij graag tot rust komt in jouw eigen tuin.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *