7 beste Woonwinkels in Leiden 0

Colijn interieur leiden

Leiden is een prachtige stad. Niet alleen ligt het heel centraal en vlak bij alle belangrijke steden in het land. Leiden is ook een stad vol geschiedenis en cultuur. Maar wonen in een mooie stad zorgt er niet automatisch voor dat je je lekker voelt in je huis. Op het moment dat je thuis komt wil je je heerlijk kunnen ontspannen en prettig voelen. Om die reden is het belangrijk om je huis naar jouw smaak te decoreren en stylen. Gelukkig hoef je niet alles zelf te bedenken. In Leiden zijn veel interessante en inspirerende woonwinkels te vinden die jou helpen om jou huis helemaal in te richten zoals jij wilt. In Leiden is een grote verscheidenheid aan woonwinkels te vinden. Hier vind je zeven leuke woonwinkels in Leiden.

De Winkel in Leiden

Als je op zoek bent naar een leuk, origineel winkeltje is De Winkel in Leiden een geweldige plek om even in te verdwijnen. Deze winkel biedt een grote verscheidenheid aan woonartikelen. Van banken en kasten tot lampen en kussens en decoratiemateriaal. De stijlen die ze bieden zijn onder andere Scandinavisch, urban nature culture en vintage. Deze woonwinkel in Leiden is niet alleen de ideale plek voor woonaccessoires, maar ook voor een leuk cadeau.

De Winkel in Leiden

De Woerd

De slogan van De Woerd Leiden is: ‘Werelds wonen’. Dit zet meteen de toon van de collectie die deze woonwinkel in Leiden biedt. Niet alleen bieden ze mooie, moderne meubels, maar met invloeden van over de hele wereld. De stijlen die De Woerd biedt zijn onder andere industrieel, ethnicraft, retro, boomstam, Chinees, Indiaas en teak. Een ruime variëteit biedt deze woonwinkel in Leiden dus, met voor ieder wat wils.

De Woerd woonwinkel leiden

Zirkzee wonen en slapen

Dit is een hele grote woonwinkel in Leiden. Daardoor kun je voor je woon-, slaap- en eetkamer een grote verscheidenheid aan collecties bewonderen. Als je veel verschillende ideeën wilt bekijken of nog niet precies weet wat je wilt is dit daarom een handige winkel om in rond te kijken.

Zirkzee wonen en slapen leiden

Van Manen aan tafel

Wat begon als een servies winkel is uitgegroeid tot een winkel vol met mooie woonaccessoires voor je eet- en slaapkamer. Een leuke unieke woonwinkel in Leiden met speciale, mooie details om je huis mee te stylen.

Van Manen aan tafel leiden

Wonderful Nature

Deze woonwinkel in Leiden is gespecialiseerd in woonaccessoires die geïnspireerd zijn door de natuur. Mooie fossielen, veren en keramiek: natuur is mooi en dat wordt gevierd door deze winkel.

Wonderful Nature leiden

Skyler Store

In de Skyler Store vind je Scandinavische, Boho en andere moderne stijlen voor in huis, kantoor of horeca. De woonwinkel in Leiden biedt stijlvolle meubels en een grote verscheidenheid aan decoratiemateriaal. Ook mooie, originele verlichting kun je er kopen om je huis zo gezellig mogelijk aan te kleden.

Skyler Store woonwinkel in leiden

Colijn interieur

Als je op zoek bent naar kwalitatieve designmeubelen is Colijn Interieur de woonwinkel in Leiden voor jou. Je vindt er een hele grote verscheidenheid aan verrassende, sfeervolle meubels. Voor een unieke sfeer in huis met karakter. Behalve stoelen, bankstellen, tafels en andere grote woonitems vind je in Colijn Interieur ook honderden originele woonaccessoires die de finishing touch aan jouw leefruimte geven.

Colijn interieur leiden

Bekijk ook woonwinkels Tilburg, woonwinkels Woerden en Woonwinkels Gouda.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *