9 ideeën voor het decoreren van lege muren 0

9 ideeën voor het decoreren van lege muren

Bekijk deze frisse en creatieve ideeën op https://www.bimago.nl om kleur en stijl toe te voegen aan de muren van uw huis of kantoor.

Beginnend met reproductieposters, is deze vorm van kunst opnieuw uitgevonden voor het hedendaagse leven. Voorbij zijn de dagen van posters die op de achterkant van deuren werden geplakt met Blu Tack. Bimago biedt prints van hoge kwaliteit in verschillende formaten. Keuze uit kleuren die perfect bij uw interieurontwerp passen.

  1. Kies een reproductie van street art van de wereldberoemde kunstenaar Banksey voor achter de receptiebalie. Panda met geweren in 40×60 inch met zwarte lijst. Klanten zullen uw bedrijf onmiddellijk herkennen als vooruitstrevend, bereid om met conventies te breken. Een echt statement.
  2. De met mist beladen glooiende heuvels van Toscane, Italië bij zonsopgang zullen elke kamer van het huis complimenteren. Probeer een kaderloze print 20×30 boven een zijkast voor dat extra vleugje sereniteit in je moderne leefruimte.
  3. De fantasie van een kind is grenzeloos. Druk die energie uit door middel van een poster met superhelden voor hun slaapkamer. Selecteer Bimago’s Superman in 40×60 om de kracht van je kind te weerspiegelen en laat zien dat alles mogelijk is als je aan de “goede” kant vecht.

frisse en creatieve ideeën

Voeg een verfijnde laag toe aan uw huis met een originele canvas afdruk van een van de bekwame huisartiesten van Bimago. Als je alleen acrylverf gebruikt, kun je je eigen kunstwerk maken en binnen 35 dagen bij je thuis afleveren.

  1. Maak optimaal gebruik van de eigenschappen van acrylverf om levendige kleuren te produceren met Canvas Art Piece African Dusk van Bimago. Voornamelijk rood en geel, die een ondergaande zon boven de savanne uitbeelden. Als je de ruimte hebt, ga dan voor de 90×45 op een effen witte muur om die wow-factor te creëren.
  2. Vervolg het waterige thema van uw badkamer met een scène met felgekleurde vissersboten die rusten op een glorieus verlaten strand. Kijk naar het eenzame isolement terwijl je de stress van de dag wegzuigt in een heet bubbelbad. Een landschap van 40×20, de perfecte afmeting voor de meeste badkamers.
  3. De kamer voor een pasgeboren baby moet gevuld zijn met plezier en vreugde, een plek voor aanstaande ouders om te ontsnappen aan de ernst van de volwassen wereld. Bimago’s Canvas Colourful Owls in landscape is een speelse, cartooneske voorstelling van vier uilen. Een genot waar het hele gezin van kan genieten.

Waarom zou je jezelf beperken tot het ophangen van een foto aan de muur als de hele muur de foto kan worden? Muurschilderingen vergroten de visuele lengte van een kamer, geven het gevoel van ruimte en brengen je tegelijkertijd naar een van deze iconische plekken:

  1. Brooklyn Bridge by night in zwart-wit – geef je woonkamer het gevoel alsof je een scène binnenloopt die rechtstreeks uit een klassieke Hollywood noir-film in New York City komt. Je kunt het eindeloze optimisme voelen en hopen dat de stad in dit stuk projecteert. Urban chic op zijn best.
  2. Panorama van Parijs – Een voor de romanticus. Met uitzicht over Parijs slingert de rivier de Seine langzaam langs de Eiffeltoren. Verander een saaie muur in een raam met een van de ware wonderen van de wereld.
  3. Panorama van Rome – Verken de geplaveide straten en met klei betegelde daken van het oude Rome vanuit het comfort van uw bank. Staar neer op de 4e-eeuwse koepel van de Sint-Pieters kathedraal en denk na over de geschiedenis van vervlogen tijden. Het ingewikkelde detail van dit prachtige fotobehang van Bimago zorgt voor jarenlang plezier en doordachte contemplatie.
Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *