Wat kan jij aanpassen aan je interieur? 0

Wat kan jij aanpassen aan je interieur?

Een kleine aanpassing kan jouw interieur direct een geheel nieuwe uitstraling geven. Veel mensen denken ten onrechte dat een grootschalige make-over noodzakelijk is om hun interieur te verrijken. Niets is echter minder waar. Interieurstylisten pronken niet voor niets met het ‘less is more’ principe. Door enkel de essentials aan te pakken en een statement te maken in jouw woning, geniet je direct van een geweldige nieuwe sfeer.

Iedere interieurliefhebber zal bekennen dat het veranderen van een interieur ontzettend leuk is om te doen. Bovendien geeft het je de mogelijkheid om je woning een beetje meer bezieling te geven. Toch is het maandelijks of wekelijks vernieuwen van je interieur niet alleen een tijdrovende klus, maar kan het ook nog eens funest zijn voor de inhoud van je portemonnee. Daarom geven we in dit artikel enkele tips om jouw interieur door het aanpakken van de kleinste dingen om te gooien en sfeervoller te maken. Lees mee en doe de nodige inspiratie op!

Bekijk het online aanbod

De digitale wereld heeft ons enorm veel gebracht op het gebied van interieur en styling. Het is tegenwoordig voor iedereen mogelijk om voldoende inspiratie op te doen. Even ‘googelen’ of op Pinterest kijken en je hebt direct de juiste stijl te maken. Bovendien zijn er ontzettend veel webshops die producten voor het verrijken van jouw interieur aanbieden. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij Decorette.nl. Hier vind je alles wat je nodig hebt om jouw interieur compleet te maken.

Oude meubels opknappen

Vintage is helemaal hip anno 2020. Wees daarom ook zeker niet bang om oude meubels in jouw interieur te verwerken. Sterker nog: dit doet de sfeer alleen maar goed. Je kunt er ook voor kiezen om je huidige meubels op te schuren, zodat ze er doorleefder uitzien. Deze vintage uitstraling geeft jouw interieur direct iets unieks. Bovendien kost het niks!

Je kunt er ook voor kiezen om op meubeljacht in de kringloopwinkel of online te gaan. Kies bij voorkeur voor meubels die een goede opknapbeurt nodig hebben. Zo kun je hier niet alleen al je creativiteit op loslaten, maar beschik je ook nog eens over alles wat je nodig hebt om een geheel nieuwe creatie te maken. Een beetje schuren en een nieuw likje verf is vaak alles wat je nodig hebt. Aan de slag dus maar!

Maak een nieuwe indeling

Ben je je huidige interieur helemaal zat? Maar heb je eigenlijk geen idee hoe je deze budgetproof kunt aanpassen? Probeer dan eens een nieuwe indeling uit. Zet de vitrinekast tegen een andere muur, verplaats de bank en zet de televisie op een minder prominente plek. Je zal direct een verschil in sfeer merken. Een nieuwe indeling is soms net wat je nodig hebt om weer nieuw leven in je huidige interieur te blazen. Wees niet bang om fouten te maken. Meubels zijn gemakkelijk weer terug te schuiven als de indeling toch niet naar zin is.

Je kunt ook iets doordachter te werk gaan en van tevoren een plattegrond maken. Schrijf de afmetingen van alle meubels en decoratiestukken op en probeer verschillende indelingen uit. Zo bespaar je jezelf een hoop werk en weet je zeker of een indeling geschikt is. Hallo, oud interieur in een nieuw jasje!

Maak een nieuwe indeling

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *