Alles mogelijk door vloerprints op maat 0

Alles mogelijk door vloerprints op maat

Originele mensen en bedrijven kiezen voor originele vloerprints op maat. Door deze met een printkwaliteit van 720 dpi op hoogwaardig vinyl te printen, is alles mogelijk. En voordelig, want een vinylvloer kost veel minder geld dan een traditionele vloer. Bovendien kun je deze gebruiken voor elke ruimte. Dankzij de antislip-eigenschappen en UV-bestendigheid, kun je zelfs je badkamer, toiletruimte of schuur verfraaien met een eigen vloerprint op maat.

Welk vinyl voor uw vloerprint?

In principe krijg je een vloerprint op maat. Welke print je ook hebt uitgekozen, deze wordt op de geschikte vinylvloer aangebracht. Is deze bestemd voor je huis, dan is UBY Basic het aangewezen product. Deze vinylvloer is 2 millimeter dik en heeft een slijtlaag van 0,22 millimeter. Gebruik je de vinylvloer voor je beurs- of bedrijfsvloer, dan geniet UBY Premium de voorkeur. Deze vinylvloer is ook 2 millimeter dik, maar bestaat uit een volledig transparante slijtlaag, met de vloerprint als onderlaag. Beide producten zijn brandveilig en hebben het brandcertificaat Bfl-s1 en de R10-classificatie voor slipweerstand.

Wat voor vloerprints?

Een vinyl vloerbedekking is te bedrukken met iedere gewenste afbeelding. De hoge printkwaliteit waarmee UBY zijn vloeren bedrukt, maakt alles mogelijk. Het assortiment met bestaande vloerprints biedt ruim 60 verschillende producten, verdeeld tussen de categorieën Geometrie, Mediterraan, Kids en Fotografie. Dit zijn trendy prints met diverse motieven, tegeltjes, kunstwerken en talloze dessins, die je de mogelijkheid geven je interieur precies zo vorm te geven als je wilt.

Hoe werkt dat, een vloerprint op maat?

Voor een vloerprint op maat neem je contact op met UBY.nl. Dit bedrijf laat zijn producten naadloos aansluiten op je wensen. Op elk formaat print het je gewenste design. Heb je zelf iets in gedachten? Stuur het op en vraag ons om advies. Is je product klaar, dan wordt deze snel naar je verstuurd. Het leggen van je vloer doe je zelf, zonder te veel moeite. Want vinyl is eenvoudig zelf te leggen, met dubbelzijdige tape voor een tijdelijke bevestiging, of lijmspray voor een permanente. Hiervoor krijg je heldere instructies meegeleverd. Leg je product 48 uur van tevoren in de bestemde ruimte, zodat deze de omgevingstemperatuur kan aannemen

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *