Alles over de Sunshower 0

Alles over de Sunshower

Hoe fijn klinkt het om tijdens het douchen een bruiner tintje te krijgen en te zorgen dat jij je fitter, vitaler en energieker voelt. Dat kan met de Sunshower. Na een drukke dag kan je je lichaam opladen met energie en alle stress weg laten vloeien.

Wat is het?

Sunshowers zijn bekend om hun positieve effect. De sunshower is een extraatje die gemonteerd kan worden in je doucheruimte. Het is een infrarooddouche die zorgt voor vitamine D door de beschikking over uv-licht. Door de warmte van het infrarood heb je minder last van nek- en rugklachten, reumatische klachten en spierpijn. Ook zorgt de warmte voor een ontspannende werking.

De werking ervan?

Met de Sunshower douche en zon je tegelijk. Door de juiste, lage, dosis uv-licht zorgt het lichaam dat er vitamine D wordt aangemaakt. Het gevolg op kort termijn hiervan is dat mensen zich energieker voelen en hun kleur gezonder oogt. Ideaal wanneer je in de winter een beetje wilt bijkleuren. Het infraroodlicht, wat ook verwerkt zit in de Sunshower, zorgt voor een betere bloedsomloop en verlicht pijn.

Verschillende soorten

Er zijn verschillende soorten en maten Sunshowers. Zo beschikt iedere Sunshower over infrarood warmte maar niet iedere Sunshower over uv-licht. Verder zijn de meeste Sunshowers bedoeld om in te bouwen, dit vergt wel extra ruimte en er zal vaak een verbouwing aan te pas moeten komen. De andere optie is een opbouwmodel, deze is gemakkelijker omdat hij in een hoek van een bestaande douche gebouwd kan worden. Tot slot worden er half-body Sunshowers en full-body Sunshowers verkocht. De half-body Sunshowers zorgen dat de helft van het lichaam wordt belicht, de full-body Sunshowers belichten het hele lichaam. Aan jou de keuze waar je voor kiest.

Waar je rekening mee moet houden

Een opengebroken badkamer is natuurlijk niet ideaal. Wanneer je kiest voor het inbouwmodel is dit hoogstwaarschijnlijk wel het geval. Je moet er dus rekening mee houden dat je bij het inbouwmodel iets meer geduld moet hebben. Verder is er bij een aantal varianten van de Sunshower een aparte stroomgroep noodzakelijk. Wat erg handig is, is dat alle types zijn voorzien van een timer die op maximaal tien minuten kan worden ingesteld. Ze geven daardoor een lage en verantwoorde dosis zonlicht en/of krachtig infrarood af.

Persoonlijk advies

Ben je nieuwsgierig geworden? Of ben je op zoek naar badkamerinspiratie? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze badkamerwinkels. Sani4all biedt badkamer voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Op basis daarvan geven onze adviseurs onafhankelijk advies over het inrichten van je complete badkamer. Samen gaan we op zoek naar jouw droombadkamer!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *