Alvast een zwembad inslaan voor de zomer 0

Alvast een zwembad inslaan voor de zomer

Iedere zomer komt Nederland zwembaden tekort. Zodra de eerste hittegolf aanbreekt, willen we allemaal tegelijkertijd een zwembad. Dat er door sommigen achter het net gevist wordt is daardoor onvermijdelijk. Het is daarom een trend aan het worden om in het voorjaar al een Intex zwembad in huis te halen. Men wordt zich steeds bewuster van de voordelen, die we in dit artikel even voor je uiteenzetten.

Er wordt aandachtiger omgegaan met je bestelling

Wanneer je midden in de zomer een zwembad bestelt, ben je – eerlijk is eerlijk – niets meer dan een nummertje. Iedereen wil op hetzelfde moment een zwembad, en dan ook nog meteen. Niet te doen voor bedrijven die zwembaden verkopen natuurlijk. Wil je de volle aandacht van het bedrijf waar je het zwembad bestelt, dan doe je er verstandig aan eerder te bestellen. Dan is het een stuk rustiger en gaan bedrijven veel bewuster met je bestelling om.

Je wordt sneller geholpen bij eventuele vragen of problemen

Er kan altijd iets mis gaan met de levering of je komt ergens niet helemaal uit bij het opzetten van het zwembad. Koop je je zwembad midden in de zomerdrukte, is het maar afwachten wanneer je reactie krijgt. Heel Nederland is op dat moment namelijk bezig met zijn zwembad. Bestel je eerder – in het voorjaar – is het een stuk rustiger op de serviceafdelingen, waardoor je in de meeste gevallen direct, snel en aandachtig geholpen wordt met je vraag.

zwembad intex

Zodra de eerste hittegolf aanbreekt, heb jij je zwembad al staan

Zodra de eerste hittegolf aanbreekt, wil je ook zo snel mogelijk kunnen zwemmen. Zo denkt iedereen erover. Maar de meeste mensen beginnen dan pas met het kopen van een zwembad. Vervolgens moeten ze nog ploeteren in de hitte om het zwembad op te zetten. Jij was zo slim om het zwembad al eerder te kopen, dus hebt het zwembad al staan. Jij kan écht meteen de verkoeling op gaan zoeken.

Je ervaart dat zwemmen in je achtertuin zonder hittegolf eigenlijk ook heerlijk is

Wanneer je het zwembad in het voorjaar alvast in huis haalt, kies je zelf rustig een aangenaam dagje uit om het zwembad alvast op te zetten. Zo vanaf de 15 graden is een prima temperatuur om je zwembad op te zetten. Zolang het ‘s nachts maar niet meer kouder wordt dan 5 graden. En ja, zodra je zwembad staat, ga je toch een plonsje wagen. Vanaf dat moment denk je ‘eigenlijk is het gewoon heerlijk om nu al een zwembad te hebben’. Wellicht voelt het nog wat koud aan – er zijn zwembadverwarmingen – maar jij bent al helemaal klaar voor de zomer. En wat let het je om vanaf dan niet gewoon iedere week een paar keer aan aquafitness te doen? Hartstikke gezond!

Wat ons betreft een duidelijk verhaal. Wil je een zwembad in de tuin? Sla dan je slag in het voorjaar.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *