Apart zijn is geen slecht ding. Zorg daarom voor iets aparts aan de muur 0

Apart zijn is geen slecht ding. Zorg daarom voor iets aparts aan de muur

Uniek zijn is belangrijk. Het maakt niet uit of het gaat om jij die uniek is of jouw huis die uniek is. Zorg daarom ook voor iets aparts aan de muur.

Zorg voor iets aparts aan de muur

Tegenwoordig hebben wij allemaal een beeld van hoe wij moeten zijn en hoe wij ons huis moeten inrichten. Dit beeld wordt vaak geschetst door sociale media. Wanneer je iets anders doet, heb je vaak het gevoel dat je apart bent en er niet tussen past. Toch kan dat niet minder waar zijn. Durf ‘apart’ te zijn. Durf uniek te zijn. Haal daarom ook iets aparts aan de muur. Op die manier ben je uniek en durf jij jezelf te zijn. Dat is uiteindelijk het belangrijkste aan het eind van de dag, want je leeft toch het langst met jezelf en niet met de mensen die je af en toe voorbij ziet komen op sociale media.

Wanddecoratie is een must

Wanneer je iets aparts aan de muur wil hebben, kun je de plank nooit misslaan met wat wanddecoratie. Je kunt ervoor kiezen om een namaak schilderij van Rembrandt van Rijn op te hangen aan jouw muur, maar je kunt er ook voor kiezen om een klein stuk van jouw muur met cirkels te bedekken, die dan ook een andere kleur hebben dan de rest van jouw muur. Hierdoor springt jouw muur er echt tussenuit.

Wanneer jou dat niks lijkt, kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een eland kop op te hangen aan jouw muur. Niet veel mensen hebben dit en dit is zeker iets aparts aan de muur.

Een houten wereldkaart aan de muur

.Je zou het misschien niet zien als iets aparts aan de muur, maar toch is het zo. Niet bij heel erg veel mensen thuis zul je een houten wereldkaart aan de muur zijn. Wat deze wereldkaart nou zo apart maakt voor aan de muur, is het feit dat je er verder niks op ziet staan. Je hebt alleen de vorm van de landen en dat is het. Hierdoor is het minimalistisch en springt het er ook echt tussenuit vergelijken met de rest van jouw interieur.

Om ervoor te zorgen dat het ook echt iets aparts aan de muur is, wil je er wel voor zorgen dat de rest van jouw interieur niet minimalistisch is.

Maak een kunstwerk van jouw muur

Nog iets anders wat iets aparts aan de muur is, is kunstwerk. Je moet dan niet denken aan een schilderij of iets dergelijks. Nee, je wilt denken aan een compleet kunstwerk dat dient als jouw muur. Denk groot, denk gek en doe het. Zo kun je bijvoorbeeld online behang bestellen van een kunstwerk. Je vult de maten van jouw muur in en dan zal jij binnen een paar weken behang thuis bezorgd krijgen. Op dat behang is dan een groot kunstwerk afgebeeld. Het is dan natuurlijk wel even passen en meten en goed plakken. Mocht het plakken van het behang niet goed lukken, dan maakt dat niks uit, want dat kan dan ook iets aparts aan de muur zijn.

Kies voor een grote muurschildering

Een grote muurschildering kan ook dienen als iets aparts aan de muur. Wanneer je kijkt naar het interieur van mensen, zul je wat behang of verf zien met hier en daar wat fotolijstjes op de muur. Jij kunt hier van afwijken door een grote muurschildering te laten maken. Het maakt niet uit wat je dan laat schilderen op jouw muur, want het is al bijzonder dat jij een muurschildering hebt laten maken. Veel bedrijven zijn bereid om jou een muurschildering te maken. Het enige wat jij moet doen, is contact opnemen met een bedrijf, de offerte bekijken, akkoord gaan en uiteindelijk betalen voor de geleverde diensten.

Breng de natuur thuis

Wanneer je denkt aan de natuur thuis brengen, zul je hoogstwaarschijnlijk denken aan het plaatsen van een paar planten op de vensterbank of op de tafel. Dit is echter niet wat er bedoeld wordt. Wanneer er wordt gezegd ‘breng de natuur thuis’, wordt er bedoeld dat je een moswand in huis neemt of één muur in jouw huis voorziet van allerlei groen.

Naast dat het iets aparts aan de muur is, is het ook nog eens heel goed voor je. Jouw huis zou zo fris ruiken, jouw lucht zal gereinigd worden en creëer je ook nog eens een natuurlijk gevoel en een natuurlijke kleur, wat hopelijk zal bijdragen aan een goed humeur.

Kijk naar wat jij wil

Je hebt nu een beetje inspiratie gekregen voor aparte dingen aan jouw muur. Aan het eind van de dag wil je gaan kijken naar wat jij apart en leuk vindt. Je wilt dus niet luisteren naar wat andere mensen ervan vinden aangezien iedereen een andere smaak heeft en persoonlijk niet zelf voor iets aparts aan de muur zouden kiezen.

Doe daarom ook veel inspiratie op op het internet en maak een moodboard van wat jij apart en leuk vindt. Je moet er immers lang naar kijken, dus dan zou het zonde zijn als je iets haalt wat je helemaal niet leuk vindt.

 

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *