Badkamer essentials: dit is écht onmisbaar in de badkamer! 0

Badkamer essentials

De badkamer behoort tot een van de belangrijkste plekken in huis. Toch is dit ook wel anders geweest. Heel wat jaren geleden werd de badkamer met name sober aangekleed. Dit was een ruimte waar men zich even snel opfriste. Meer ook niet. Anno 2020 is dit 180 graden anders. Het dagelijkse leven wordt steeds drukker en de behoefte aan rust en ontspanning des te groter. En laat de badkamer nu net dé plek zijn die dit biedt. Hoog tijd dus om de handen uit de mouwen te steken en voor nóg meer comfort in de badkamer te zorgen.

Het kan best spannend zijn om de badkamer een (mini) make-over te geven. Zeker als je over een relatief klein budget beschikt. Het is dan ook belangrijk om eerst kritisch naar de ruimte te kijken. Wat wil je veranderen en hoeveel budget is hiervoor beschikbaar? Let hierbij vooral op de badkamer essentials. Dingen die echt onmisbaar zijn in de badkamer en voor zowel sfeer als comfort zorgen. Nieuwsgierig geworden naar deze essentials? Lees dan snel verder!

Badkamer accessoires

Het wordt vaak niet gezien als een must om de badkamer te decoreren. Toch is het wel erg belangrijk. Met de juiste badkamer accessoires creëer je een ontspannen en rustgevende uitstraling. Precies hetgeen wat nodig is om van jouw badkamer een oase van rust te maken. Het opleuken van de badkamer is stiekem ook leuker dan je denkt. Het aanbod van badkamer accessoires is namelijk ontzettend groot. Werkelijk alles is mogelijk. Wij zetten enkele ideeën op een rijtje:

  • Maak gebruik van moderne zeepflessen. Al die kleurrijke flacons van shampoo, conditioner en douchegel zorgen voor een onderbreking van rust in de ruimte. Wanneer alles strak en modern is ingericht, kunnen deze flacons de sfeer teniet doen. Giet daarom alles over in mooie zeepflessen en creëer meer eenheid en rust in de badkamer.
  • De botanische stijl is tegenwoordig ontzettend populair. Maar wist je dat groen in de badkamer ook een heel goed idee is? Hou er wel rekening mee dat niet iedere plant even goed groeit in een vochtige ruimte. Wees daarom kritisch bij het kopen van nieuwe planten voor de badkamer. Zet ze vervolgens in een mooi vaasje en je geniet direct van de ultieme botanische sfeer in eigen badkamer!
  • Maak gebruik van verschillende materialen in de badkamer. Hout, marmer, zachte stoffen, werkelijk alles is mogelijk. Laat je niet leiden door een specifiek soort, maar combineer er op los. Dit levert vaak verrassende resultaten op.

Badkamer accessoires

Meer comfort met zachte handdoeken

Misschien heb je al een hele collectie aan handdoeken in de kast liggen. Maar wanneer je nog steeds handdoeken van meer dan tien jaar oud gebruikt, dan is het hoog tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe collectie.

Goede handdoeken kopen, kan soms best een uitdaging zijn. Zachte handdoeken zorgen uiteraard voor veel meer comfort in de badkamer. Toch kan je niet afgaan op de zachtheid van de handdoeken die je in de winkels treft. In de schappen voelen ze vaak veel zachter aan dan wanneer je ze voor de eerste keer gewassen hebt.

Ons advies: kijk op het labeltje of de productinformatie van de handdoek. Hier is op te vinden van welk materiaal er gebruik is gemaakt en wat het gewicht van de stof is. Dankzij deze informatie weet je precies wat je koopt en geniet je van de hoogste kwaliteit.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *