Badkamermeubel wit 0

wit badkamermeubel

Wit is al sinds lange een erg populaire keuze voor in de badkamer. Logisch, want een wit badkamermeubel brengt een heleboel voordelen met zich mee. Wit is namelijk tijdloos en gaat erg lang mee. Daarnaast ziet wit er ook altijd licht, fris, en netjes uit zelfs op de donkere grauwe dagen. Ook is wit erg gemakkelijk in onderhoud en geeft wit een ruimtelijk gevoel aan uw badkamer. Zoals je kunt horen is wit dus erg veelzijdig.

Complete witte badkamer

De hoeveelheid wit in je badkamer kun je uiteraard helemaal zelf bepalen. Je kan kiezen voor een compleet witte badkamer maar ook voor alleen een wit badkamermeubel met gekleurde details en accessoires. Maar een wit badkamermeubel is een mooi startpunt. Dit kan namelijk fungeren als de blikvanger van je badkamer. We hebben verschillende soorten witte badkamermeubels die passen in verschillende stijlen. 

Je kunt kiezen voor een meubel op pootjes voor een speelsere uitstraling. Dit past goed bij een jong gezin, hiervoor is veel opbergruimte erg belangrijk. En een praktisch maar mooi meubel. Erg leuk om speels de houden door gekleurde handdoeken of details.

We hebben bij Van Heck Badkamers ook hangende badkamermeubels voor een modernere look in je badkamer. Door de badkamer helemaal wit te laten of af te stijlen met wat gekleurde details zal dit de moderne sfeer ten goede doen. Een marmeren wastafelblad en gouden of zwarte kranen maken de look erg chique.

Complete witte badkamer

Staand badkamermeubel

Een staand badkamermeubel past juist weer meer bij een landelijke sfeer. Dit is vaak een iets groter meubel, gemaakt van hout. Bij dit meubel is het juist prachtig om dit te combineren met natuurlijke tinten zoals, grijs, taupe, beige, grijs, olijf of zwart. Ook erg leuk om te combineren met natuurlijke materialen zoals hout en een granieten of betonnen waskom.

Voor de industriële look is het mooi om te werken met hout en staal. We hebben daarom ook een wit badkamermeubel gemaakt van staal met een witte keramische waskom. Erg mooi voor bij de industriële look.

De neutrale kleur heeft een frisse, tijdloze uitstraling en past bij ieder interieur. Dat is dan ook de reden dat de kleur wit past binnen elke gewenste stijl: of je nu kiest voor een strakke moderne badkamer, een romantisch klassieke badkamer of een stoere landelijke badkamer het kan allemaal. Wit is erg divers en dus op meerdere manieren toepasbaar, het is maar net op welke manier je dat combineert.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *