Banken trends, comfort staat centraal 0

bank op maat

Het interieur van een woning is altijd aan verandering onderhevig. Door de eeuwen heen zijn ontwerpen van woningen, interieuren en meubels flink veranderd. De vormen, kleuren en de materialen van stoelen en banken zijn met de tijd mee gegaan en aangepast aan de woonstijlen en woonwensen van deze tijd. De banken trends van 2019 zijn aards van kleur en gericht op comfort. Er bestaan diverse woonstijlen, maar in elke stijl staan kleur, praktisch en gemak centraal. Waar voorheen krullen, ronde vormen en lovertjes en kwastjes het uiterlijk van de banken en sofa’s verrijkten, zijn rechte robuuste vormen de trend van vandaag. Rust, eenvoud en comfort zijn tegenwoordig overal in terug te vinden.

Aardse kleuren en ontwikkelingen

Het natuurlijke karakter is weer terug te vinden in de banken om ons heen. Witte meubels, met veel glas en messing hebben al een paar jaar plaats gemaakt voor pastel en kleuren uit de natuur. Van bank op maat tot aan de leuke kussens voor erop, men is op zoek geweest om het gevoel met de natuur weer terug te halen in de woningen. Currygeel, okergeel, flamingoroze, olijfgroen zitten in het kleurenpalet en sluiten mooi aan op de licht- en donkergrijze tinten van vloeren, kozijnen en deuren.

Op maat gemaakt is de trend

Een bank op maat blijft bijzonder om te hebben, want het is uniek. Iedere woning is anders. Maar niet alleen het uiterlijk, ook het beschikbare oppervlak en de toekomstige eigenaar bepalen de grootte, kleur en vorm van zelf ontworpen meubelen. Of het nu om een hoekbank gaat of niet, effectief omgaan met de beschikbare ruimte is zeer goed mogelijk met een op maat gemaakte bank. Eigen voorkeuren kunnen in het ontwerp worden verwerkt, wat een uniek resultaat oplevert.

Bankstellen robuust en stijlvol

Een moderne bank legt gewicht in de schaal. Dit komt onder andere door de degelijke uitstraling die moderne bankstellen hebben. Ruime rechthoekige zitgedeeltes zorgen voor een comfortabele zit en een rustige uitstaling. Of er wordt gelounged of een boek wordt gelezen, een bank van deze tijd biedt ontspanning tijdens het zitten. En de banken hebben door de strakke vormgeving en kleur, een rustige uitstraling. Vanwege de kwalitatief goede materialen die er worden gebruikt en goede productie, gaan moderne bankstellen bij normaal gebruik jaren mee en kan er volop van worden genoten.

bank of maat laten maken

Bankstel stofferen, vele keuzes

De materialen die tegenwoordig worden gebruikt voor het stofferen van banken, zijn gericht op de gebruiksvoorwaarden van deze tijd. De ontwikkelde garens en stoffen zijn niet alleen sterker geworden, maar ook nog eens makkelijker om schoon te maken. Echt leder of stoffen met een lederlook, zijn maar een paar voorbeelden van de vele stofferingsmogelijkheden die er zijn. Bijzonder stevige stoffen zijn opgewassen tegen het gebruik van de moderne leefomstandigheden en in vele kleuren verkrijgbaar. Zo zijn er ook verschillende binnenwerken in de vele banken verwerkt, om voor een ieder een perfecte bank te kunnen bieden.

Bank met of zonder hocker

Niet alleen zijn er in afmetingen, kleur en stoffering veel keuzes te maken, ook is het mogelijk om bijvoorbeeld voor een hoekslaapbank te kiezen of voor een aparte hocker bij de bank. Een losse hocker is altijd handig om een bankstel mee te verlengen of om voor andere doeleinden te gebruiken. Bij een bank op maat laten maken, hoort het maken van vele keuzes uit het ruime aanbod. Maar het is geweldig om op een gave bank te zitten, die aan alle wensen voldoet.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *