Het belang van goed sanitair: tips voor een langdurig toilet 0

Het belang van goed sanitair: tips voor een langdurig toilet

Staat het renoveren of verbouwen van het toilet bij jou in huis op korte termijn op de planning? Dan pak je dit project maar al te graag goed met beide handen aan. Want hierdoor geniet je van een erg luxe uitstraling en de ruimte voldoet aan de hoogste standaarden. Redenen genoeg dus om op zoek te gaan naar goed sanitair. Hoe je dit het beste aan kunt gaan pakken, lees je in dit blog.

Ga op zoek naar het mooiste sanitair in de badkamerwinkel 

Een van de eerste dingen waar je mee aan de slag moet gaan, is het uitzoeken van het juiste soort sanitair. En net zoals voor bij jou in de badkamer, is er ook voor het toilet enorm veel aanbod. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit een toilet in enorm veel kleuren en stijlen. Maar ook op het gebied van de stijl van de wc bril is er voor ieder wel wat wils. Het is dus zeker een goed idee om je wat verder te verdiepen in het complete aanbod dat er vandaag de dag is. Dat maakt het uitzoeken van het perfecte toilet meteen vele malen eenvoudiger om te doen.

Heb je al eens gedacht aan het type tegels bij jou op het toilet?

Is de basis, zoals het laten plaatsen van een Geberit inbouwreservoir, helemaal in orde? Dan komt natuurlijk het leukste gedeelte eraan. Het is de hoogste tijd om je eigen smaak terug te laten komen in de ruimte. Dit kan voor een erg groot deel bepaald worden door het type tegels dat je terug laat komen in het toilet. Van een tijdloze tegel in het grijs tot aan een trendy metrotegel. En van neutrale kleuren tot aan uitgesproken kleuren. De mogelijkheden voor de tegels in het toilet lijken haast eindeloos te zijn. Misschien weet je op dit moment precies wat voor soort design je het liefste terug laat komen.

De finishing touch? Een handig fonteintje voor de nodige hygiëne 

De kers op de taart? Dat is het uitzoeken van een perfect fonteintje. Hierdoor kun je de hygiëne in de ruimte meteen een aanzienlijke boost geven. Ga bijvoorbeeld slim om met de ruimte door het fonteintje in de hoek van het toilet te plaatsen. En kies je ervoor om een keer een bezoek te brengen aan een badkamerwinkel? In dat geval kom je er al erg snel achter wat de mogelijke opstellingen zijn waar je zoal uit kunt kiezen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *