Het belang van traprenovaties op maat 0

]Ben je verhuisd? Of is het simpelweg tijd om je huis op te knappen? Dan is een traprenovatie waarschijnlijk onvermijdelijk. Na jarenlang gebruik treden ook hier ouderdomssporen op. De traptreden zijn gebroken, een trapleuning zit los, de trapwangen zijn beschadigd of de verflaag lelijk. Of kijk je naar de oude tapijt- en lijmresten van de vorige eigenaars? De oplossing van je probleem ligt in een traprenovatie die past op jouw soort trap. Laat deze professioneel uitvoeren.

Wat voor traprenovaties zijn er?

Heb je dichte trap, dan heb je hieronder waarschijnlijk ook een trapkast, berging of toilet. Dan zijn de treden van je trap verbonden via ‘stootborden’, dit zijn de verticale planken tussen de treden. Bij het renoveren van een trap hoort dan ook het installeren van nieuwe stootborden en waar nodig overzettreden en sluitlijsten. Heb je een betonnen trap? Deze is ook geschikt voor het prachtige trede-over-trede-systeem van Stairz. Je kale trap verdwijnt dan onder prachtige planken. Deze zijn geluiddempend, antislip en extra bestand tegen stoten, krassen en slijtage.

Wat voor traprenovaties zijn er

Een open trap vereist extra kwaliteit

De traprenovatie van een open trap laat goed zien waarom expertise vereist is. Hierbij is geen ruimte voor half werk; alles is direct zichtbaar vanuit je woonkamer of gang. De voorzijde én achterzijde van de treden, de trapwangen (zijkanten), de balusters, de trap-palen en de leiwang moeten perfect zijn. Hiervoor is een vakkundige montage en afwerking nodig. Stairz hanteert een trede-over-trede-systeem, waarbij de fraaie nieuwe onderdelen op maat gemaakt worden en over of in de plaats van de oude onderdelen worden geïnstalleerd.

De overtreffende trap van Stairz

Bij Stairz is elke traprenovatie het resultaat van jarenlange technische ervaring en expertise in traprenovatie. Hier begrijpt men dat iedere trap uniek is, en dus ook uniek behandeld moet worden. Het noodzakelijke maatwerk hiervoor verloopt met mallen van je bestaande trap. Zo sluiten alle nieuwe onderdelen perfect aan. Op je traprenovatie zit dan ook 20 jaar garantie tegen doorslijten. De adviseurs van Stairz komen gratis langs en geven meteen vrijblijvend advies op maat. Tijdens je gesprek ontvang je ook direct een offerte.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *