Het beste gereedschap van 2018 0

beste gereedschap van 2018

Anno 2018 merken we dat het gereedschap steeds makkelijker en toegankelijker wordt gemaakt voor de beginnende of onervaren klusser. Dat is ook niet helemaal gek want ook die klussers moeten er zijn. Vrijwel iedereen komt wel eens voor een klus te staan in huis. Dat hoeft geen grote te zijn, maar denk maar eens aan het ophangen van een schilderij of het boren van een gat. Dit valt onder een klus én je hebt gereedschap nodig. In dit artikel vertellen we je meer over het beste gereedschap van 2018, waarbij we vooral aandacht besteden aan toegankelijk gereedschap dat geschikt is voor elke (beginnende) klusser.

Schuurmachine

De schuurmachine wordt dit jaar steeds vaker gebruikt in huis. Erg vreemd is dat niet aangezien steeds meer mensen de duurzame trend volgen. Hierbij worden oude meubels gerecycled en maken de handige klussers zelfs zelf meubels van oude materialen. Voor het opschuren van meubels of deuren is een vlakschuurmachine de beste optie, deze wordt dan ook verreweg het meest verkocht. Voor kleine oppervlaktes met moeilijke hoeken is de deltaschuurmachine een aanrader. Wil je juist grote oppervlaktes met een ruwe ondergrond schuren? Ga dan voor een brandschuurmachine om snel meer meters te kunnen maken.

Best verkochte handgereedschap van 2018

Vrijwel ieder huishouden in Nederland heeft wel een kleine gereedschapskist vol met de belangrijkste essentials. Hierbij beschikken ze vaak over handgereedschap, zoals een hamer, schroevendraaierset, beitels en tangen. Ook in 2018 zien we een duidelijke stijging van de verkoop van handgereedschap. Mogelijk is de reden hiervoor dat steeds meer mensen makkelijke klussen zelf uitvoeren. Het is wel opvallend dat veel mensen eerst goedkoop gereedschap aanschaffen voordat ze voor een kwalitatief betere variant kiezen.

Zaag

Een zaag komt eigenlijk altijd wel van pas en dat zie je ook duidelijk terug in de verkoop statistieken van 2018. Ook die populariteit is weer terug te voeren naar de stijging in vraag naar houtbewerkingsgereedschap. Tip: begin met een simpele handzaag zodat je eerst het gevoel krijgt voor het zagen zelf. Bovendien past deze gemakkelijk in je gereedschapskist en is deze voor meerdere klussen inzetbaar. Als je eenmaal de techniek onder de knie hebt kun je verder kijken naar andere zagen, zoals de populaire flexibele zaag.

Het beste gereedschap van 2018 bestel je gewoon online

We hebben je alvast een beetje een idee gegeven welk gereedschap populair is dit jaar en waarom dit zo is. Als jouw gereedschapskist wel aan wat verandering toe is, is het soms lastig om te bedenken waar je het juiste (kwalitatieve) gereedschap aan kan schaffen. Wij raden aan om eens online te kijken naar de mogelijkheden. Online vind je gemakkelijk het grootste assortiment in gereedschap en kan je enorm vergelijken in prijzen. Zo betaal je nooit te veel en hoef je bovendien ook nog eens het huis niet te verlaten. En laten we wel wezen, na een lange drukke werkdag heb je geen zin om ook nog eens de hele stad door te lopen op zoek naar het beste gereedschap van 2018.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *