Ga je verbouwen? Gebruik dan altijd het beste gereedschap! 0

beste gereedschap

Een goede voorbereiding is het halve werk als je gaat verbouwen. Een verbouwing kan een zeer stressvolle periode zijn en het is dan ook belangrijk dat dit goed gebeurd. Voordat de verbouwing begint is het van essentieel belang dat je bedenkt wat er allemaal nodig is om de verbouwing tot een succes te maken. Hierbij is het niet alleen belangrijk dat je denkt aan de dingen die gedaan moeten worden in de verschillende ruimtes, maar ook met welk materiaal en gereedschap je dit gaat doen. Een verbouwing is niet compleet zonder het juiste gereedschap. Uiteraard kun je er voor kiezen om dit gereedschap te lenen van kennissen of familieleden, maar er is niet zo vervelend als je werk stil moeten liggen omdat je toch iets te kort komt. Wij raden dan ook aan om het belangrijkste gereedschap zelf aan te schaffen. Dit kun je gemakkelijk online doen via Mastertools of door een bezoekje te brengen aan een bouwcentrum. In dit artikel vertellen we welk gereedschap niet mag ontbreken tijdens een verbouwing.

beste gereedschap verbouwen

Accuboormachine

Een accuboormachine moet eigenlijk in vrijwel elke woning aanwezig zijn. Deze is niet alleen handig tijdens een verbouwing, maar ook daarna zal je hem vaak nodig hebben. Dit is dan ook precies het soort gereedschap waar je beter wat extra geld aan kunt uitgeven. Een accuboormachine wordt gebruikt om zowel mee te schroeven als te boren. Een accuboormachine is helemaal niet moeilijk te bedienen en kan voor vrijwel elke klus ingezet worden. Zolang deze machine op de juiste manier wordt gebruikt en onderhouden zal deze genieten van een zeer lange levensduur.

accuboormachine

Waterpas

Een waterpas kan eigenlijk niet ontbreken tijdens een verbouwing. Je wilt immers wel weten of alles recht hangt. De goedkoopste oplossing om dit te checken is door het gebruik van een waterpas. Werk je veel met hoogteverschillen of wil je gewoon extra leuke gadget? Schaf dan een kruislijnlaser aan. Dit is een laser die met een straal of punt laat zien of de ruimte symmetrisch is

waterpas.

Een hamer kan uiteraard niet ontbreken in je gereedschapskist. Grote kans dat je deze al in huis hebt, maar we kunnen hem toch niet ongenoemd laten in dit lijstje. Wij raden aan om minimaal twee verschillende soorten hamers in huis te hebben, een zogenaamd ‘vuistje’ (een hamer van meer dan 500 gram) en een klauwhamer.

Schuurmachine

Een schuurmachine wordt regelmatig gebruikt tijdens een verbouwing. Natuurlijk is dit ook afhankelijk van wat er gedaan moet worden. Er zijn ontzettend veel verschillende schuurmachines, maar de meest veelzijdige is toch wel de Delta schuurmachine. Hiermee kan je niet alleen grote oppervlaktes schuren, maar kom je ook nog eens gemakkelijk bij vervelende hoeken en naden. Welke schuurmachine jij precies nodig hebt is afhankelijk van wat je er mee wilt doen. Als je er niet helemaal uit komt welke schuurmachine je nodig hebt is het aan te raden om voor advies naar de leverancier van het gereedschap te stappen. Deze weet je hoogstwaarschijnlijk precies te vertellen wat je nodig hebt om de klus succesvol af te ronden.

schuurmachine

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *