De beste plaatsen om elektrische fietsen te stallen 0

De beste plaatsen om elektrische fietsen te stallen

Steeds meer mensen vragen om de elektrische fiets. Het trekt zowel ervaren fietsers als nieuwelingen in het veld aan. Het voordeel van een elektrische fiets is dat hij vrij gemakkelijk trapt. Het lastige van een e-Bike is dat hij zwaarder is dan een gewone fiets, waardoor hij lomp en moeilijk op te bergen is. Hier zijn de goede tips voor het veilig stallen van je elektrische fiets.

Aan het plafond parkeren

Of het nu gaat om een ​​elektrische damesfiets middenmotor of een elektrische mountainbike, het plafond is een perfecte plek om hem op te bergen. Hiervoor is het noodzakelijk om je opberglocatie uit te rusten met een plafondsteun. Dus als je een appartement hebt, kun je je fiets gemakkelijk stallen zonder dat je er omkijken naar hebt. Sommige zijn speciaal ontworpen voor zware lasten of elektrische fietsen. Er zijn steunen die 56 kg kunnen dragen. Door hem aan het plafond te installeren, kun je je e-bike nu opbergen zonder dat het vloeroppervlak vol staat.

Parkeren op de grond

Voor het opbergen van je elektrische fiets kun je ook denken aan het vloerrek. Dit apparaat is ontworpen voor meerdere fietsen. Ze staan ​​bekend om hun gemak, maar ook om hun installatiegemak. Door de aanwezigheid van de boven- en onder ruimte kun je je elektrische fietsen naast elkaar stallen zonder dat het stuur in de weg zit. Je kunt hem ook gebruiken om de fiets op te bergen in je garage, in een kamer of in een winkel. Zoals je bij het product het Amslod Hilston Fietsen review kon lezen, staan ​​de elektrische fietsen van dit merk bekend om hun opslaggemak. Naast de mogelijkheid om een ​​vloerrek te gebruiken, kun je met een goede standaard ook de fiets rechtop op de grond houden, of dat nu in de garage, in de tuin of tijdens een stop onderweg is. Het is het beste om te beginnen met een standaard die specifiek ontworpen is om zware lasten te weerstaan. Aarzel in dit verband niet om dubbele standaard te kiezen. Deze standaarden hebben een draagvermogen tot ongeveer 55 kg.

Fietsparkeeraccessoires

Heb je de Amslod.nl herenfietsen ervaringen al bekeken? Nu weet je welk type fiets je moet kiezen en waar je hem moet parkeren. Het is mogelijk om dit aan het plafond of op de grond te doen, of het nu in een garage of een tuin is. Aarzel echter niet om stevige fietsparkeeraccessoires te kiezen die de elektrische fietsen kunnen beschermen tegen vallen.

Weet dat je ook slimme rekken kunt maken om je fietsen in de tuin of op de garage te stallen. Je hoeft alleen maar de creativiteit die je in je hebt wakker te schudden. Je kunt bijvoorbeeld een zaagsnede maken in een boomstam om je elektrische fiets vast te zetten. Of van metalen palen zelf een stevig rek maken.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *