De beste tape voor jouw verhuizing 0

De beste tape voor jouw verhuizing

Je gaat binnenkort verhuizen en je wilt je graag goed voorbereiden. Een verhuizing is niet niks en het neemt vaak meerdere weken in beslag. Je moet al jouw spullen verhuizen en vast en zeker genoeg nieuwe spullen kopen. Daarnaast moet je ook al het papierwerk in orde hebben, laminaat leggen en nog veel meer! Gelukkig is er een product dat jouw verhuizing een stuk fijner zal laten verlopen!

Tape

Het begint al bij het inpakken van jouw spullen. Deze zul je waarschijnlijk in dozen stoppen. De dozen moeten uiteraard goed verzegeld zijn om ze heelhuids aan te laten komen bij het nieuwe huis. Dan moeten de muren natuurlijk nog geverfd worden. Je wilt niet dat de verf terechtkomt op de vloer of andere plekken dan de muur, dus komt de tape van Tapir hier ook weer goed van pas voor het afplakken. Zorg er daarnaast voor dat de vloer is voorzien van een stucloper of iets anders waar de verf op mag vallen. Het is dan wel de vraag hoe je zo goed mogelijk kunt afplakken. Zorg er eerst voor dat de muren goed ontvet en geschuurd zijn. Vervolgens pak je de tape en plak je deze een paar millimeter van de muur af. Druk hem daarna goed aan. Als je een deur in huis wilt schilderen, is het het handigst als je deze los kunt koppelen. Maar als dat niet kan, heb je gelukkig nog altijd de tape waarmee je kunt afplakken. Het is tevens belangrijk om de juiste tape te kopen. De ene tape is namelijk meer geschikt voor een specifieke ondergrond dan de ander.

Extra tips

Natuurlijk kun je tape ook nog voor een hoop andere doeleinden gebruiken die tijdens de verhuizing goed van pas zullen komen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het ophangen van schilderijen. Tape komt dan goed uit als je geen gaten in de muren mag boren of als je dat niet wilt. Je kunt dan gebruik maken van tape strips die zelfklevend zijn. Deze kun je gemakkelijk aanbrengen op de muur. Let er dan wel op dat het schilderij of kunstwerk dat je wilt ophangen niet al te zwaar is. De strips kunnen namelijk alleen lichte dingen dragen.
Tape heeft dus verschillende functies en daarom kun je het goed inzetten tijdens een verhuizing. Ben je benieuwd naar nog meer verschillende tapes, zoals dubbelzijdige tapes? Neem dan vooral een kijkje op de site van Tapir!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *