Breng je woonwensen tot leven met steigerhouten meubels 0

Breng je woonwensen tot leven met steigerhouten meubels

Nu we met de lockdown veel thuis zitten, zien we het interieur meer dan ooit. Er bestaat een grote kans dat ook jij in gedachten een lijstje aan het maken bent met to-do’s voor het opknappen van je binnenruimtes. Misschien ben je online allerlei mooie woonaccessoires tegengekomen, heb je gebrainstormd voor een nieuw kleurtje verf op de muren of heb je bedacht dat je toe bent aan nieuwe meubels. Hebben steigerhouten meubels bij jou de revue al gepasseerd? Een buffetkast of een steigerhouten tafel zijn meubelstukken die jouw woning direct van een frisse uitstraling voorzien. Daarnaast is steigerhout superhip dankzij de stoere en robuuste uitstraling. Deze meubels kun je gebruiksklaar kopen, maar het is ook heel goed mogelijk om het ontwerp compleet in eigen handen te nemen. Met het vakmanschap van experts kun je op deze manier je eigen unieke steigerhouten meubels in je interieur zetten.

Meubels van steigerhout op maat

Je kunt je voorstellen dat meubelmakers zich tijdens het ontwerpen van bijvoorbeeld nieuwe eettafels niet bezighouden met de afmetingen van jouw woning. Het maken van een meubel dat perfect past in jouw keuken, woon- of eetkamer kan een flinke klus zijn. Het is handig als jij jouw ontwerp op maat kan laten maken. Een steigerhouten meubel op maat bestellen is echt een uitkomst als het misschien niet zo makkelijk in je huis past. Voor het maken van jouw nieuwe steigerhouten meubels neem je een kijkje bij VanLonden.com. Dat bedrijf is al meer dan 20 jaar specialist in houtbewerking en gebruikt A-kwaliteit steigerhout voor de bouw van jouw steigerhouten tafel. De  gebruikte planken zijn ovengedroogd zodat het hout minder krimpt en krom trekt. Dit is belangrijk als je lang wilt genieten van jouw steigerhouten meubel.

steigerhouten meubel op maat

Robuust en tijdloos

Steigerhout is ideaal omdat het eenvoudig te bewerken is. Het heeft een stoere look en dankzij de afwerking met speciale nano-coating of een white wash zijn de mogelijkheden eindeloos en past het in ieder interieur. In de webshop van VanLonden.com vind je ook allerlei kant-en-klare meubels: kasten, tuinmeubels, tafels, kantoormeubilair en buitenkeukens. Het assortiment is zeer gevarieerd en er zit hoe dan ook een meubel bij waarmee jij je woonwens-to-do lijstje kan inkorten.

Ook in deze bijzondere tijden is de webshop open. Alle meubels worden gefabriceerd door VanLonden.com met inachtneming van de juiste voorzorgsmaatregelen. De bezorgers brengen jouw bestelling op ieder gewenst adres in Nederland of België geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *