Budget huis met Black Friday hulp! 0

Budget huis met Black Friday hulp!

Budget huis met Black Friday hulp!

Heb jij net een nieuw huis en wil je deze inrichten naar jouw smaak? Of moet je de boodschappen doen voor de eerste keer, maar heb je al je geld al uitgegeven? Dan heb je hier een gelimiteerd budget voor, het is dan aan te raden om wel eens goed naar folders te gaan kijken, dit kan je doen op bijvoorbeeld folderbode. Door rekening te houden met de aanbiedingen kan je op verschillende manieren binnen een budget werken en geld besparen. Vooral als een dag zoals Black Friday in aantocht is! In dit artikel vertellen we je hoe je op je huis kan besparen, eerst met de boodschappen die je helpt op langere termijn te besparen en daarna met het inrichten van je huis waarmee je met een openstaand budget een leuke inrichting krijgt! Het lezen van dit artikel kan dus goed van pas komen!

Wat is Black Friday?

Black Friday is de dag na Thanksgiving die in Amerika super populair is door alle koopjes. Mensen staan al vroeg in de rij voor de winkels om alle koopjes te scoren die er zijn, zodat de cadeautjes voor kerst minder duur zijn. In Nederland kennen we tegenwoordig ook Black Friday, we hebben dan wel geen Thanksgiving, maar we houden van een koopje!

Boodschappen

Aangezien Black Friday in aantocht is is het verstandig om hier rekening mee te houden tijdens je boodschappen. Supermarkten doen namelijk ook mee met Black Friday, waardoor er forse kortingen op producten zijn. Hierdoor bespaar je enorm op je boodschappen. Dit is naast de gebruikelijke folder aanbiedingen enorm handig om geld te besparen. Een goed voorbeeld is de Carrefour folder die de week voor Black Friday wordt verspreid om de aanbiedingen bekend te maken!

Meubels

Ook meubelzaken zijn lid van Black Friday, mocht je je huis nog niet ingericht hebben, dan is het slim om hiermee te wachten tot Black Friday! Meubels die in de aanbieding zijn met Black Friday kunnen kortingen hebben die oplopen tot 70-80%, hierdoor betaal je voor een bank van 400 euro maar 100 euro, een grote besparing dus!


Nog meer tips and tricks om te besparen op het interieur vind je in dit artikel!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *