Buiten net zo leuk als binnen maken? Dit zijn enkele mogelijkheden 0

Buiten net zo leuk als binnen maken? Dit zijn enkele mogelijkheden

Het mooie weer komt eraan. Helaas mogen we elkaar nog niet massaal ontmoeten zoals dat voorheen gebruikelijk was. Voor kinderen wordt veelal wel een uitzondering gemaakt, maar toch zullen veel ouders er nog eens extra over nadenken voordat ze hun kinderen de straat op sturen. In de wintermaanden moesten we binnen voor voldoende vermaak zorgen, maar nu moeten we ervoor zorgen dat ze het buiten net zo leuk kunnen hebben als binnen. Het is daarbij extra fijn als ze ook nog eens aan voldoende beweging toekomen. Daarom is het niet zo vreemd dat trampolines dezer dagen extra gewild zijn. Met een trampoline op eigen terrein hoeven je kinderen niet weg van huis om zich urenlang te kunnen vermaken.

Gezond voor jong en oud

Een trampoline biedt jong en oud de mogelijkheid om gezond en verantwoord te bewegen. Het is heerlijk om te springen op een trampoline. Je houdt je lichaam in conditie en kunt eindeloos variëren in je sprongen. Bovendien is een trampoline helemaal niet duur, wanneer je de aanschafprijs afzet tegen de levensduur. Een in ons eigen land ontworpen Berg trampoline kost omgerekend zelfs minder dan je dagelijkse kopjes koffie. Vergelijk dat maar eens met de kosten voor een sportschool en de keus is snel gemaakt. Overigens zijn trampolines in veel soorten en maten verkrijgbaar, dus er is altijd wel een geschikte oplossing voor in jouw tuin te vinden.

Skelters zeer geliefd

Van het merk Berg Toys zijn overigens ook diverse skelters verkrijgbaar, waar kinderen volop van genieten. Van het model zonder pedalen voor de allerkleinsten tot zelfs een model met twee zitjes, het zijn de luxe skelters waar elk kind wel eens van heeft gedroomd. De blije gezichtjes als ze stoer op hun eigen skelter mogen rondrijden, zegt eigenlijk al genoeg. Vooral wanneer je zelf een behoorlijk grote tuin hebt, zijn deze skelters echt een geweldige aanwinst.

Tips voor kleinbehuisden

Is je tuin niet zo heel groot, maar wil je toch iets leuks voor de kinderen regelen? Ook dan zijn er nog heel wat mogelijkheden. Overweeg bijvoorbeeld de aanschaf van een tennispaal. Dat is een paal op een parasolvoet met een touw eraan, waaraan een bal hangt. Doordat het touw rond de paal draait, kun je heel eenvoudig een potje tennis tegen jezelf spelen. Er bestaat ook een basketbalvariant van. Ook leuk voor op de camping!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *