De leukste tuintrends voor zomer 2020! 0

De leukste tuintrends voor zomer 2020

Het is lente en de warme dagen komen eraan. Je bent van plan je tuin te verbouwen en bent nog op zoek naar mooie designs en wat je wilt veranderen in je tuin. Of je bent net verhuisd en hebt nog geen idee hoe je moet zoeken naar inspiratie voor je nieuwe tuin. In je vorige huis had je misschien geen tuin of zag deze er heel anders uit.  Hieronder hebben we de leukste tuintrends op een rijtje gezet voor je. Zo kun je inspiratie op doen en met een eigen draai een gloednieuwe tuin hebben om van te genieten!

Groente en fruit in je tuin

We zien steeds vaker dat veel mensen zelf groenten en fruit verbouwen. Vroeger was een moestuin heel hip en de moestuin is weer terug van weggeweest. De frisse salades uit eigen tuin smaken nog steeds een stuk lekkerder dan een salade uit de supermarkt. Een voordeel aan een moestuin is dat je geen grote tuin hoeft te hebben. Het is ook mogelijk een moestuin op een stadsbalkon of in de keuken te plaatsen. Er zijn tal aan voorbeelden hoe je een moestuin kunt maken en wat het beste past in je tuin.

Gezellige zithoek

Ben je van plan je tuin geheel te verbouwen en wil je een mooie zithoek aanmaken? Ook dit is een van de trends deze zomer. Voordat je een loungeset en accessoires besteld is het belangrijk een design te ontwerpen van tevoren. Zo weet je zeker dat alles gaat passen en je niet langer bezig bent dan nodig is. Ben je net verhuisd en is de tuin een puinhoop waar veel werk aan de winkel is? Een puincontainer huren is een gouden tip. Zo kun je al het grote afval op een stapel gooien en in één keer vervoeren naar het grofvuil.

Sfeer

Heb je een tuin die voor een groot deel al af is, maar toch nog iets mist? Denk aan sfeerverlichting. Overdag bepalen je tuinmeubelen en planten de sfeer, maar ’s avonds is dat de juiste verlichting in je tuin. Er zijn een tal opties van sfeerverlichting die je kunt aanschaffen. Zoek online op inspiratie en designs die je zelf in je tuin hebt. Zo kun je zien wat wel en niet past bij de uitstraling van je tuin. Sfeerverlichting bestaat uit veel soorten lampen en ontwerpen. Heb je in huis veel sfeerverlichting? Probeer dit te matchen met je tuin voor een mooie overloop.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *