De nieuwste badkameroplossingen 0

De nieuwste badkameroplossingen

Bij het plaatsen van een nieuwe badkamer komt er zoveel kijken. Voordat je echt kan genieten van een welverdiende douche, moet er eerst gelet worden op een douchegootje, een douchestang, douchebak, de kraan en dan ook nog over welke hoofddouche en accesoires de douche moet beschikken. Duizelt het jou ook al? Gelukkig bestaan er steeds meer nieuwe badkameroplossingen die alles-in-1 functies bieden, zoals bij de Sanitairwinkel Megadump. Voordelig verbouwen is makkelijker dankzij deze badkameroplossingen. Je hoeft immers niet meer allemaal losse producten aan te schaffen om tot hetzelfde effect te komen.

Leukste badkameroplossingen

De badkameroplossingen die elk jaar weer up-to-date gehouden worden zijn niet alleen heel voordelig, maar kunnen ook nog eens erg handig en fijn zijn. Hieronder zie je alle leuke badkameroplossingen op een rijtje.

  • Douchekop met meerdere stralen: tegenwoordig zien we zoveel verschillende soorten douchekoppen. Je hebt een regendouche, een stortdouche, een hoofddouche, een handdouche en noem maar op. Het is dan ook makkelijk om je hoofd te verliezen in al deze keuzes. Doormiddel van een douchekop met meerdere functies sla je alle vliegen in een klap.
  • Bad en douche combinatie: hiermee kan je zowel van een douche als bad genieten. Ideaal voor de mensen, die net als ik, een kleine badkamer hebben waar een bad eigenlijk niet in past. Zelf ben ik dol van urenlang in bad liggen met een goed boek en een muziekje. De ideale oplossing dus zo!
  • Douchecabine met inbegrepen accesoires: er zijn tegenwoordig veel luxe douchecabines te koop. Deze zijn vrijwel allemaal aangekleed met een muziek/radiofunctie, verschillende soorten straalfuncties, ingebouwde plankjes voor shampoo en andere accesoires, temperatuurregelaars, etc.
  • Ook voor ouderen zijn er verschillende handige badkameroplossingen verkrijgbaar. Wat dacht je van toiletbeugels, zodat je makkelijker overeind kan komen. Of een zitting en rugsteun in de douche, zodat douchen een stuk comfortabeler wordt.

Tips bij voordelig verbouwen van de badkamer

Je kan bij het voordelig verbouwen van de badkamer dus kiezen voor badkamers met een alles-in-1 functie, maar dat neemt nog niet weg dat er nog met veel meer andere dingen rekening gehouden moet worden tijdens de verbouwing. Om dit zo voordelig mogelijk te houden heb ik de beste tips op een rijtje gezet. Lees je mee?

  • Zorg voor een duidelijk budget: vooral de kleine dingetjes zoals de schroefjes, spijkertjes, snoertjes, etc. zorgen voor de hoogste kosten. Zorg dat je een duidelijk beeld heb van wat je maximaal kan uitgeven en wat er wordt uitgegeven. Bewaar dan ook elk bonnetje en schrijf alles op. Zo weet je precies wanneer je aan de rem moet trekken als de verbouwing uit de hand dreigt te lopen.
  • Vergelijk de verschillende badkamermeubels: er is zoveel keus in sanitair en er bestaat dan ook een groot verschil in prijs en kwaliteit. Ga eerst eens overal kijken en praten voordat je een beslissing neemt.
  • Neem eens een kijkje op tweedehands sites: er zijn veel verschillende aanbieders te vinden met tweedehands sanitair. Soms zijn deze spullen amper gebruikt en door de verlaagde prijs passen ze beter in je budget, wat je overhoudt kan je misschien weer gebruiken voor die gave stortdouche die je gezien had! Zie je het toch niet zo zitten om tweedehands sanitair te gebruiken? Bekijk dan eens tweedehands verlichting, verlichting kan erg prijzig zijn en je vindt een hoop goede lampen op tweedehands sites. Let er wel op dat ze vochtbestendig zijn.
Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *