De slaapkamertrends van 2019 0

slaapkamertrends 2019

Tegenwoordig is de slaapkamer niet alleen meer een ruimte om in te slapen. Het is een plek waar je tot rust wil komen, niet alleen door te slapen maar ook door er een soort zen-gevoel te creëren. Het moet een ruimte worden waar je graag wilt zijn. De slaapkamertrends van 2019 laten deze gedachtegang ook zien. Wat zijn deze trends dan precies? Dat ga ik je vertellen in deze blog!

Kleurgebruik

Het is al lang bekend dat kleur heeft invloed op onze gemoedstoestand. We worden kalm van lichte en rustieke kleuren. Dit is ook te zien in de kleurtrend van dit jaar. Natuurlijke kleuren zijn erg populair. Zo komen bruine en lichtblauwe kleuren vaak terug in de moderne slaapkamer. Verder is paars ook weer helemaal terug van weggeweest. Door paars te combineren met lichtere kleuren, wordt er een gevoel van rust gecreëerd. Ook het kleurgebruik in meubels is essentieel. Zo worden er vaak minimalistische en/of houtkleurige bedden en kasten geplaatst. Dit brengt ons bij de volgende trend.

Materialen

Het is helemaal hip om natuurlijke materialen te gebruiken. Van bamboe tot marmer, het is allemaal te vinden in de slaapkamertrends van nu. De combinatie van natuurlijke materialen en minimalistische accessoires zorgt ervoor dat de slaapkamer een echt punt van rust wordt! Kleinschalige accessoires zorgen ervoor dat de slaapkamer er leuk gedecoreerd uitziet, maar niet te overweldigend wordt en dus het rustgevende gevoel weghaalt. Bespaar bij HEMA op leuke en minimalistische accessoires die goed bij jouw nieuwe slaapkamer passen! Ook planten worden steeds vaker in de slaapkamer geplaatst en geven nog meer het gevoel van een natuurlijke ruimte

kleur slaapkamer

Meubels

De investering in grote en high quality meubels draagt veel bij aan het totale beeld en gevoel van de slaapkamer. Denk hierbij wel aan de sfeer van je huis. Het is namelijk helemaal in om de sfeer in het huis door te trekken naar de slaapkamer! Heb jij bijvoorbeeld een landelijke stijl, koop dan bedden en kasten die in deze landelijke sfeer passen. Denk hierbij aan grote, houten bedden en kasten. Heb jij juist een meer moderne stijl, dan is een mooie, luxe boxspring een hele goede optie. Wil je bij de zoektocht naar het perfecte meubilair voor de slaapkamer nou veel keuze hebben maar niet te veel uitgeven, kijk dan eens bij Beter Bed. Beter Bed heeft namelijk regelmatig promotiecodes die veel geld kunnen besparen!

Met deze trends wordt jouw slaapkamer weer helemaal 2019-waardig! Waar wacht je nog op?!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *