Decoreer je slaapkamer met leuke muurstickers 0

muursticker in de slaapkamer

Ben je op zoek naar gezellige decoratie voor in de slaapkamer die nét even anders is? Uiteraard doen persoonlijke foto’s aan de muur het altijd goed, misschien van je kinderen of het hele gezin, net als een leuke poster met bijvoorbeeld een inspirerende spreuk of een mooi behangetje. Maar heb je al eens gedacht aan muurstickers voor in de slaapkamer? Het is een eenvoudige manier om je slaapkamer of welke ruimte in huis dan ook leuk op te fleuren. Omdat de mogelijkheden wat muurstickers betreft eindeloos zijn, kun je dit bovendien helemaal in jouw eigen stijl doen, zo subtiel of opvallend als jij wilt.

Muurstickers met jouw eigen tekst

Voor in de slaapkamer is een sticker met een tekst als ‘Welterusten’ bijvoorbeeld erg toepasselijk en leuk voor boven het bed. Maar ook slaapkamer muurstickers met de print van een tak vol mooie zachtroze bloesem, bomen, vogeltjes of hartjes zijn rustgevend en passen daarom perfect in een knusse ruimte als de slaapkamer. Misschien zijn dit soort muurstickers echter niet precies de smaak van manlief, maar zoals eerder vermeld zijn er stickers in diverse stijlen. Zo is het voor de avonturier waarschijnlijk geweldig om wakker te worden onder een grote muursticker van een wereldkaart. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een muursticker te ontwerpen met een persoonlijke tekst. Dit kunnen namen zijn, maar bijvoorbeeld ook inspirerende quotes. Je kunt hierbij ook zelf de kleur en het lettertype kiezen, waardoor het echt een sticker wordt die past bij jouw stijl en in jouw slaapkamer.

muursticker in de kinderkamer

Muurstickers in de kinderkamer

Die muursticker met een eigen tekst is natuurlijk leuk voor boven je eigen bed, maar ook boven dat van je kind. Zeker weten dat hij of zij beretrots is en lekker slaapt onder de letters van zijn of haar eigen naam! Ook kun je muurstickers voor in de slaapkamer van je kind op een andere manier gebruiken om de muren op een originele manier te decoreren. Misschien is je kind wel fan van een bepaald cartoonfiguur zoals Pokémon of Woezel en Pip, maar om nou meteen de hele kamer in die stijl te behangen… Het is meestal slechts een fase en je hebt er waarschijnlijk geen zin in om elke paar jaar een nieuw behang tegen de muren te plakken. Een sticker kun je veel makkelijker verwijderen of vervangen en hoeft bovendien minder prominent aanwezig te zijn in de kamer. Ook leuk voor de slaapkamer van jezelf of die van je kind zijn meerdere kleine muurstickers met hetzelfde figuur. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit wolkjes, hartjes, sterretjes, cactussen en kruisjes, die je willekeurig op de muur kunt plakken of juist in een geordend patroon. Op deze manier kun je een stijlvolle wand creëren, zo druk of rustig als jij wilt. Zoals je merkt zijn muurstickers en een beetje creativiteit dé benodigdheden om jouw slaapkamer op een originele manier sfeervol te decoreren.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *