Donkere wintermaanden geef je sfeer met stijlvolle shutters op maat 0

Shutters op maat

De winter brengt kou, regen en donkere dagen met zich mee. Dat maakt dit seizoen tot dé periode van het jaar om het binnenshuis extra sfeervol en gezellig te maken. Natuurlijk kun je jouw interieur een facelift geven met nieuwe meubeltjes en mooie sfeerverlichting. Maar heb je er al eens aan gedacht om je huis te voorzien van nieuwe raamdecoratie? Hiermee geef je ieder interieur de ultieme finishing touch! Houten shutters zijn sinds hun introductie in korte tijd een blijvende trend geworden. Veel woonliefhebbers creëren hiermee een heerlijk relaxte sfeer in hun huis. Zonlicht dat binnenvalt, kun je met shutters op maat gemakkelijk regelen. Zowel in open als gesloten positie zien ze er schitterend uit. Door ermee te variëren, zorg je ook nog eens voor een prettige mate van privacy. Je huis aankleden met mooie shutters op maat? Nu is het het perfecte moment om ze aan te schaffen.

Houten shutters zijn echte eyecatchers

Als je je verdiept in shutters op maat zal je merken dat die er in veel soorten en diverse materialen zijn. Als je de ramen in jouw woonkamer, slaapkamer of keuken wil aankleden met houten shutters zit je altijd goed. Daarmee komt jouw unieke woonstijl maximaal tot uiting. Hout is tijdloos en zorgt door de natuurlijke uitstraling voor een vriendelijke look. Houten shutters zorgen voor een speelse touch en verdrijven de kilte uit grote en hoge kamers of uit kamers in nieuwbouwhuizen. Houten elementen in je interieur zorgen voor een meer natuurlijke warmte. De houten shutters op maat van Sfeervolle Shutters worden gemaakt van het massieve blanken lindenhout. En deze prachtige shutters op maat hoeven niet eens heel duur te zijn. Je plaatst ze namelijk gemakkelijk zelf en zo bespaar je op de kosten voor het inmeten en monteren.

Er zijn ook shutters voor dakramen

Wist je dat je ook de dakramen in je woning van extra mooie raambekleding kunt voorzien? Dat is echt een ideale oplossing voor als je wel eens iets anders wilt dan rolgordijnen of jaloezieën. Met shutters voor dakramen creëer je in een handomdraai de perfecte lichtinval. Bij Sfeervolle Shutters vind je een speciaal ontworpen frame dat naadloos aansluit op de dakramen van ieder gerenommeerd merk. Dat geldt onder andere voor VELUX® dakramen. Heb jij dakramen van een minder bekend merk? Ook dan zorgt Sfeervolle Shutters met shutters op maat voor prachtige dakraambedekking. Ze zijn beschikbaar met twee verschillende, handige sluitingsmogelijkheden die voorkomen dat de shutters bij het openen van de dakramen openklappen.

Shutters op maat in jouw huis: laten monteren of zelf doen?

Natuurlijk wil je dat de shutters op maat perfect voor de ramen in jouw huis komen te hangen. Wil je het boren, meetwerk, zagen en schuren aan iemand anders overlaten? Voor een betaalbare meerprijs  laat je de shutters installeren door een ervaren monteur. Als je gezegend bent met twee gouden handen is de montage van shutters op maat met de bijbehorende accessoires van Sfeervolle Shutters een fluitje van een cent!

stijlvolle shutters op maat

Kies de beste shutters voor jouw interieur

Op de website van Sfeervolle Shutters vind je niet alleen volop inspiratie voor shutters op maat maar kun je deze ook prima met elkaar vergelijken. Alle specifieke producteigenschappen staan overzichtelijk vermeld en natuurlijk vind je volop mooie foto’s. Wil je meer informatie over bijvoorbeeld houten shutters of shutters voor dakramen? Stel je vragen gerust via het contactformulier. Voor een goede impressie is er altijd een dealer bij jou in de buurt. Sfeervolle Shutters beschikt over een flink aantal landelijke verkooppunten.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *