Douchedeuren en douchewanden: Maak ze uniek 0

Je probeert het zo huis zo leuk mogelijk in te richten naar jouw smaak. Er is genoeg te vinden voor de woonkamer, de keuken en voor de tuin. De badkamer liep hier wat in achter. Lang vond men de badkamer een functionele ruimte waar enkel hygiëne een belangrijke factor was. Gelukkig speelt de badkamer een steeds belangrijkere rol in het huis en gaat men ook van deze ruimte iets unieks en eigens maken. Dit kan heel makkelijk met behulp van accessoires, maar het is tegenwoordig ook mogelijk met een unieke douchedeur of douchewand.

Een douchewand met spiegel

In veel badkamers kom je slechts een kleine spiegel tegen. Deze is te klein om te kunnen zien of de inspanningen in de sportschool resultaat hebben. En ook te klein om te bekijken of de kleuren van je outfit wel goed matchen. Een douchewand met spiegelglas biedt hier een oplossing voor.

Douchedeur met motief

Je douchedeur gebruiken als designobject is nu ook mogelijk. Maak je eigen patroon en laat dit bedrukken op de douchedeur. Alles is mogelijk, want het is jouw douchedeur. Ben je helemaal weg van de skyline van New York, plaats deze dan op je douchedeur. Helemaal weg van een merk? Plaats dit op de douchedeur.

Douchen met privacy

Er zijn ook douchedeuren en douchewanden beschikbaar met een matte band wat ervoor zorgt dat anderen er niet doorheen kunnen kijken. Andere mensen in de badkamer zien zo een schim, of helemaal niets, zodat je met een gerust hart kan douchen. Dit is mogelijk in diverse kleuren. Denk aan groen, zwart, blauw en waarschijnlijk is er nog veel meer mogelijk. Bij Maxaro kan je terecht voor een dergelijke douchedeur of douchewand.

douchewand met privacy

Unieke grepen

Maak het af met unieke grepen op je douchedeur. Er is genoeg keuze waaronder klein of groot, wit of wellicht een mooie rvs-look. Een knop of liever een beugel. Er is genoeg keuze voor iedereen om je eigen unieke douchedeur of douchewand te kiezen.

Profielen maken het af

Het gaat verder dan enkel de douchewand of de douchedeur. Deze moeten geïnstalleerd worden aan de muur met behulp van een profiel. Deze profielen zijn ook beschikbaar in diverse soorten en kleuren. Een echte eyecatcher is een profiel met een mooi kleurtje. Over het algemeen doen wit, zwart en natuurlijk rvs-look het goed, maar ook andere tinten zijn mogelijk om de profielen goed aan te sluiten op je douchedeur, douchewand en de tegels van je badkamer.

Genoeg keuze om je badkamer te personaliseren naar eigen smaak, zodat je ook op deze ruimte trots kan zijn.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *