Drie tekenen dat het misschien tijd wordt om kunstbloemen te overwegen 0

Drie tekenen dat het misschien tijd wordt om kunstbloemen te overwegen

Heb je helemaal geen groene vingers en gaat zelfs een sansevieria of een cactus bij je dood? Het kan een teken of reden zijn om eens te kijken of kunstbloemen niet een betere optie voor je is. Hoef je nooit meer bang te zijn dat je ze vergeet water te geven of juist veel te veel geeft. Maar er kunnen nog meer redenen zijn daarom hier drie tekens of redenen om in plaats van echte bloemen en planten voor kunst te kiezen.

Geen groene vingers

Misschien heb je helemaal niks met echte bloemen of planten of vergeet je ze gewoon water te geven. Heb je geen groene vingers en gaan er vaak bloemen en planten dood. Dan is dit misschien een teken om kunstbloemen te overwegen. Deze zijn trouwens niet van echt te onderscheiden. Qua uiterlijk en materiaalgebruik van een kunstbloem of plant zie je eigenlijk niet dat het om kunst gaat.

Iemand anders die je bloemen en planten verzorgd

Als er iemand is die altijd voor jouw bloemen en planten zorgt zoals de schoonmaakster, de tuinman of je lieve buurvrouw. Dan kan er uiteraard ook weleens iets fout gaan. De plant of bloem die je eigenlijk maar om de veertien dagen water moet geven krijgt nu wellicht iedere week een flinke scheut water. Kortom er kan wel eens iets fout gaan.

Maar het is ook heel goed mogelijk dat je er eigenlijk wel klaar mee bent om iemand anders iedere keer voor de verzorging van je planten te laten opdraaien. Dit kan dan ook een teken of reden zijn om naar de mogelijkheden van een kunstbloem of plant te kijken

Ben je wel een bloemen en plantenliefhebber maar eigenlijk nooit thuis? Ook dan zijn kunstbloemen een heel goed alternatief. We hadden het net al even over dat je iemand anders moet vragen om voor je planten te zorgen. Als je niet vaak thuis bent en toch bij thuiskomst wil genieten van wat kleur en groen. Dan kan je altijd overwegen om een kunstbloem te nemen. Dit geeft toch een natuurlijke sfeer in huis zonder dat je deze moet verzorgen of water geven.

Een allergie of allergische reactie voor echte bloemen of planten

Een andere teken of reden om voor kunstplanten of bloemen te gaan is als je bijvoorbeeld een allergische reactie krijgt van bepaalde echte bloemen of planten. Om te voorkomen dat je hier vaker last van krijgt is kiezen voor een kunstbloem of plant een hele goede optie.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *