Een duurzame woning maken 0

Een duurzame woning maken

Wanneer je voor duurzaamheid gaat dan is een goede vloer belangrijk. Je kunt ervoor kiezen om een beton geverfde vloer te nemen die in ieder interieur past. Daarnaast kun je ook voor de extra sterke en stootvaste travertin vloer die weinig onderhoud nodig heeft. Deze gaat jaren mee en is vaak met alleen water al goed te reinigen. Geniet van je favoriete game op meerdere schermen door het gebruik van een van de vele soorten DVI kabels.

Waarvoor gebruiken we een DVI kabel

De DVI kabel is meer als 10 jaar de standaard geweest voor vele apparaten. Zo verbonden wij de televisie en DVD speler met deze kabel. Dit zodat we tegelijkertijd geluid en audio konden overdragen. Het was dus niet langer meer nodig om bijvoorbeeld speakers op een DVD speler aan te sluiten. Daarnaast wordt hij vandaag de dag ook nog vaak voor externe beeldschermen gebruikt door bedrijven. Dit komt omdat veel computer maar een enkele HDMI poort hebben. Hierdoor kunnen ze met de DVI aansluiting  weer een scherm meer aansluiten. Dat werkt vele malen prettiger wanneer je gebruik maakt van meerdere systemen. Echter is de HDMI kabel nu voor al deze apparaten de standaard omdat deze een betere beeldkwaliteit kan garanderen. Daarnaast zijn er ook nog verschillen in de DVI kabels. Er zijn kabels voor analoog, digitaal en een combinatie van de twee te krijgen.

Tover je vloer om tot een vloer die in iedere stijl past

Met een Betongeverfde vloer zorg je ervoor dat je toch kunt genieten van de mooie eigenschappen van deze vloer zonder dat je de kou hiervan hebt. Vaak is het met een andere vloer zoals hout of PVC mogelijk om vloerverwarming te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat je ook met je blote voeten door het huis kunt lopen. Met een betonnen vloer is dit niet mogelijk waardoor hij net als tegels vooral in de winter heel erg koud is. Daarnaast kun je dit werk vaak makkelijk zelf doen door bij de bouwmarkt de juiste verf te kopen. Voor bijna elk materiaal zijn er meerdere tinten die je kunt gebruiken voor de vloer. Ook is het een manier om je vloer te verduurzamen. Door hem te verven kan hij namelijk vaak nog jaren langer mee. Let wel op dat je hem dan eventueel opnieuw waterdicht laat maken.

Duurzame en functionele Travertin vloeren

Het grootste voordeel van Travertin vloeren is dat je ze kunt combineren met vloerverwarming. Dit zorgt ervoor dat je het nooit meer koud hoeft te hebben in de winter of andere koude periodes. Daarnaast is hij gemaakt van duurzame materialen wat er voor zorgt dat de vloer tientallen jaren mee kan gaan. Op deze manier hoef je hem niet te vervangen en kan je de CO2 uitstoot in de maatschappij verlagen. De tegels zijn als het ware ruw waardoor je ook nog minder valrisico hebt. Dit is dan ook de reden voor veel ouderen om deze vloer te laten leggen. Daarnaast is het een onderhoudsvriendelijke vloer wanneer hij eenmaal geïmpregneerd is.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *