Niet van echt te onderscheiden kunstplanten 0

Niet van echt te onderscheiden kunstplanten

Een droom voor iedereen, planten die je geen water hoeft te geven en niet te onderscheiden zijn van echte planten. Deze droom kan Easyplants waar maken! Met kunstplanten in alle soorten en maten. Daarbij komt ook dat kunstplanten verschillende voordelen hebben.

De vergelijking tussen onze kunstplanten en echte planten

In de afgelopen jaren is de techniek voor het maken van kunstplanten steeds verder ontwikkeld, zo zijn de kunstplanten van Easyplants niet van echte planten te onderscheiden. Tijdens het ontwerpen en maken van de kunstplanten, worden de kunstplanten vergelijken met echte planten. Hierdoor krijgen de kunstplanten een natuurlijke uitstraling en zijn ze niet van echte planten te onderscheiden.

De kunstplanten van Easyplants staan voor kwaliteit en realisme. Elke plant is met zorg en op zijn eigenwijze samengesteld, zodat de kunstplanten nauw overeenkomen met echte planten. Zo is de stam van bepaalde planten gemaakt van écht hout, dit zorgt voor een zeer natuurlijke uitstraling.

In alle soorten en maten verkrijgbaar

Zo zijn de kunstplanten bij Easyplants in alle soorten en maten verkrijgbaar, Of je nu een kamerplant zoekt of een plant voor buiten in de tuin zoekt. Bij Easyplants is het assortiment zo divers en groot dat alles mogelijk is. Ook voor ieder budget is er een kunstplant te vinden, of je nu zoekt naar een grote of juiste een kleine plant. Alles is mogelijk. En het allerbelangrijkste! Dat de kunstplanten niet van echt te onderscheiden zijn.

Maar waarom kiezen voor kunstplanten van Easyplants?

Er zijn genoeg partijen die kunstplanten verkopen, maar het kopen van je kunstplanten bij Easyplants heeft een duidelijk voordeel. Hieronder zie je de voordelen:

  • Gratis verzenden vanaf 25 euro: Elke verzending vanaf 25 euro is gratis.
  • Niet goed, geld terug: de kunstplanten die je aanschaft bij Easyplants, kun je 14 dagen op proef hebben in je huis. Bevallen ze toch niet? Geen probleem ruilen of terugsturen kan altijd.
  • Alle planten zijn niet van echte planten te onderscheiden: Alle kunstplanten die Easyplants verkoopt, doorlopen een streng selectieproces. Zodat alle kunstplanten niet van echt te onderscheiden zijn.
  • Zorgvuldige verpakking en verzending: Easyplants verpakt de kunstplanten zorgvuldig en stevig, zodat de kunstplanten schitteren als je ze uit de verpakking haalt.

En daarbij komt ook dat je de kunstplanten in de showroom in Rotterdam kunt bekijken en aanschaffen!

Over Easyplants

Al vijftien jaar is Easyplants werkzaam in de kunstplanten branche. In die vijftien jaar is Easyplants uitgegroeid tot dé specialist in het verkopen van kunstplanten, kunstbomen, kunstbloemen en plantenbakken. Het grote voordeel van Easyplants is dat ze een uitgebreide collectie van kunstplanten kunnen aanbieden voor een mooie en eerlijke prijs.

Dus als je op zoek bent naar kunstplanten voor je interieur, je kantoorpand, je horecazaak of voor in je tuin? Kom dan een kijk je nemen in de showroom in Rotterdam, of bekijk de webshop en geniet van het brede assortiment dat Easyplants te bieden heeft!

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *