3x Wat extra’s voor een ander 0

3x Wat extra’s voor een ander

Vooral in deze tijden is het goed om extra naar elkaar om te kijken. Alleen dan op een afstandje. Juist nu, heb je een mooie kans om te laten weten dat je aan anderen denkt. Het is altijd leuk om iemand te verassen en misschien hebben mensen dat nu wel meer nodig dan ooit. Reden genoeg om wat extra’s te doen voor een ander. Daarom hebben we in deze blog een lijstje gemaakt van ideeën om iets voor een ander te doen. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

1.      Steun door een kaart

Een kaart, ontzettend leuk om spontaan te krijgen. Vandaag de dag denken we vaak aan elkaar online, maar je kunt ook fysiek een kaartje sturen. Je kunt iemand bemoedigen of opfleuren met een lief berichtje. Dit kan eenvoudig online. Er zijn verschillende sites waar je zelfs zelf kaarten kunt maken. Deze sites hebben vaak zelf veel opmaak mogelijkheden, dus je kunt ervan maken wat je wilt. Maakt het vooral persoonlijk. Het gaat om het gebaar en de liefde die je erin hebt gestoken.

2.      Bloemetje

Daar wordt in ieder geval bijna elke vrouw wel blij van. Al helemaal als hij onverwachts bezorgd wordt. Stel een boeket samen die past bij de persoon die je graag wilt verassen. Inclusief favoriete bloemensoorten en kleuren. Bloemen laten bezorgen kan bij veel partijen. Wij raden Boeketcadeau.nl aan. Zij hebben een groot assortiment aan boeketen en gratis verzending boven een bedrag van 5,95 euro.

3.      Kook wat extra’s

Sta je graag in de keuken? Dan is dit iets voor jou. Maak wat extra avondeten, de volgende keer dat je kookt. Wat je overhebt kun je eenvoudig aan iemand geven die er behoefte aan heeft. Denk hierbij vooral aan mensen die alleen zijn. Bijvoorbeeld ouderen, maar ook single mensen die je kent. In je eentje kook je toch minder snel een maaltje.

Dit waren de drie ideeën voor iets extra’s doen voor een ander, corona-proof. Zo makkelijk kan het zijn. We wensen je veel succes met de uitvoering van de ideeën en niet te vergeten: veel plezier!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *