Een vlaggenmastkerstboom van Fairybell 0

Een vlaggenmastkerstboom van Fairybell

De Fairybell vlaggenmastkerstboom voegt veel sfeer toe aan je huis of kantoorpand. De boom is gemaakt van PVC en is voorzien van warm witte ledlampjes. Niet elke vlaggenmast is even hoog en daarom is het wel belangrijk dat je goed kijkt naar de hoogte van de vlaggenmastkerstboom.

 

Geef sfeer aan de tuin

Kerstverlichting is een goede manier om wat kerstsfeer aan je tuin toe te voegen. De vlaggenmastkerstboom kan het hele gazon decoreren, maar kan ook een accent in de tuin zijn. Bij het kiezen van verlichting is het wel belangrijk om te kijken naar het type licht, de grootte en de vorm van de lampjes. Hierdoor zorg je ervoor dat de verlichting in de tuin de sfeer uitstraalt die je graag wil.

Als je op zoek bent naar een subtiele tuinsfeer, dan is ledverlichting de beste optie voor jou. Ledlampjes zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten. Het traditionele warme witte licht geeft een gemoedelijke sfeer, maar ook kun je kiezen voor een meerkleurige kerstboom. Hier zitten veel verschillende kleuren wit in, waardoor je een hele andere sfeer krijgt in de tuin. Naast de verschillende kleuren verbruikt de ledverlichting weinig energie, waardoor de lampjes de gehele kerstperiode kunnen blijven branden. Met een afstandsbediening kunnen de lampjes bediend worden. Hierdoor hoef je in het koude weer niet naar buiten om de lampjes aan te zetten. Naast de afstandsbediening is de boom ook gemakkelijk op te zetten. Hang de boom aan de vlaggenmast en steek de pinnen in de grond. Hier heb je geen ladder voor nodig. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De gezelligheid van de kerstdagen

Het warme witte licht geeft een zacht en warm gevoel en zorgt ervoor dat elke tuin er gezellig en uitnodigend uitziet. Wanneer je de keuze maakt voor het gemengde licht, valt de vlaggenmastkerstboom juist iets meer op.

Naast het kiezen van de kleur is het ook belangrijk dat je rekening houd met de grootte van de boom. Kleinere bomen zijn mooi als toevoeging in de tuin, terwijl een grote boom juist de aandacht trekt. Hierbij is het belangrijk dat je nadenkt over het algemene effect van de boom. Ben je op zoek naar een opvallende boom? Kies dan voor een meerkleurige grote boom. Wil je je tuin decoreren, maar wil je niet erg opvallen? Dan is een kleinere boom met het warme witte licht iets voor jou. Als het om het versieren van de tuin gaan, zijn er veel mogelijkheden bij Fairybell. Met een groot assortiment is er altijd een gewenste verlichting voor jou beschikbaar!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *