Effectieve en sfeervolle woonaccessoires 0

Effectieve en sfeervolle woonaccessoires

Nu de zomer weer aan ons voorbij gaat en de Herfst en de Winter langzamerhand weer voor de deur staan, zullen we minder tijd buiten spenderen en onze tijd veelal binnen doorbrengen. De tuinsets mogen dus weer opgeborgen worden, de barbecue kan weer terug de schuur in en ook de parasol mag weer ingeklapt. Binnenshuis daarentegen, mag de boel wel wat worden opgefleurd door middel van het creëren van een winterse sfeer.

Waar de zomers veelal warm en droog zijn, zal de temperatuur in de herfst en de winter aanzienlijk afnemen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor het gazon in de achtertuin zal dit even wennen zijn. Voorzie jezelf daarom van een beregeningspomp van waterpompshop.nl, zodat de tuin – zolang het nog enigszins warm is, van water kan worden voorzien. Het bewateren van de tuin in de winter wordt veelal slecht voor het behoud van je tuin geacht.

Kussens op de bank 

Niet alleen de juiste belichting, maar ook kussens creëren sfeer in de woning. Ze zorgen ervoor dat je interieur een warme uitstraling krijgt en daarnaast is variatie eindeloos mogelijk. In de herfst en winter kun je bijvoorbeeld kiezen voor kussens met hoezen in warme tinten, zoals rood, oranje, bruin of mosterdgeel, maar doen doen ook kussens met verrassende kleuren en prints het goed. Houd naast de kleur ook rekening met de kwaliteit van de kussens, zodat deze zo duurzaam mogelijk zijn en ook na gebruik nog mooi zijn en blijven.

Kussens op de bank

Leg een tapijt neer

Waar houten vloeren hot en happening zijn, doen ook vloerkleden het goed. Hoewel houten vloeren een wat strakkere woning creëren, creëren vloerkleden een woning met warmte, gezelligheid en sfeer. Een mooi vloerkleed of tapijt is dan ook een ware eyecatcher voor je interieur. Tevens zorgt het ervoor dat je meubels optisch naar elkaar toe worden getrokken, waardoor je huiskamer een geheel wordt. Niet alleen in grote ruimtes creëert dit de nodige eenheid, ook voor kleine ruimtes doet het wonderen. Net als met kussens, valt er ook met tapijten en vloerkleden genoeg te variëren. Zo zijn ze er in verschillende formaten, maar kun je ook voor hoogpolige, gevlochten of geknoopte patronen en/of hoogtes gaan. Daarnaast is ook de kleur van belang: vloerkleden die grijs, antraciet, wit en taupe van kleur zijn, vliegen als warme broodjes over de toonbank.

Tafeltjes en krukjes

Ze zijn niet alleen makkelijk, maar ook nog eens multifunctioneel: tafeltjes en krukjes. Gebruik ze als krukje voor de kinderen, als voetenbankje of als bijzettafel, zet er planten of lampen op of leg je favoriete boeken erop neer en je woning krijgt direct een persoonlijke touch. Sfeervol, warm én persoonlijk.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *