Elektrische haarden 0

Elektrische haarden

Nu traditionele haardtypes zoals de houtkachel en de gashaard steeds meer onder vuur komen te liggen is de vraag naar elektrische haarden verveelvoudigd. Steeds meer mensen zien op tegen een ingrijpende verbouwing of een complexe installatie en laten daarom de traditionele haardsoorten links liggen. Met een elektrische haard omzeilt u al deze handelingen en hoeft u alleen maar te zorgen voor een aansluiting op het stroomnetwerk.

Het vuurbeeld van een moderne elektrische haard doet nauwelijks meer onder voor het vuurbeeld van echt vuur. Door slimme technieken en innovatieve ideeën hebben fabrikanten in korte tijd een enorm verschil gemaakt en het niveau naar een geheel nieuw niveau getild. Sierlijke, onvoorspelbare vlammen die dansen over een levensechte houtset, ondersteunt door een ultra-realistisch vuurbed vol gloed. Een elektrische openhaard heeft het allemaal en nog veel meer!

De toekomst van de houtkachel en gashaard is nog allerminst zeker. Er wordt steeds meer bekend over de schadelijke effecten die aan houtverbranding kleven en CO2 en fijnstof worden steeds grotere thema’s in onze duurzame maatschappij. Ook de gashaard heeft problemen waar nog niet altijd een antwoord op is. Hoewel er al veel verbeterd is blijft de gashaard afhankelijk van het aardgasnetwerk. En hoelang ieder huishouden een aansluiting op het gasnetwerk heeft is nog maar de vraag. Het is dus geen wonder dat steeds meer haard liefhebbers een elektrische haard kopen.

Een elektrische haard heeft geen verbranding, is goedkoop in aanschaf en vraagt nauwelijks onderhoud. Ook op het gebied van milieubelasting en CO2 emissie staat de elektrische haard op eenzame hoogte. Geen enkele andere haard kan waarmaken wat een elektrische haard waarmaakt. Elektrische haarden verbruiken geen brandstof en verbruiken nauwelijks energie wanneer het verwarmingselement is uitgeschakeld. Nog een voordeel van de elektrische haard is het gebrek aan ongewenste warmte. Om te genieten van elektrisch vuur hoeft het niet koud te zijn. Sterker nog, elektrische haarden zorgen zelfs hartje zomer nog voor dat gezellige haard gevoel dat zich maar moeilijk laat omschrijven. Investeren in een elektrische haard is dus een investering die zich elke dag kan terugverdienen en niet alleen in de maanden met de letter R.

Bent u benieuwd naar het nieuwste vuur? Kom dan snel nader kennismaken met de laatste generatie elektrische haarden. Ontdek waarom de elektrische haard aan een onvoorstelbare opmars bezig is waarvan het einde nog niet in zicht is. Breng eens een bezoek aan uw lokale haardenspecialist. Wedden dat u enthousiast wordt wanneer u ziet hoe de magie van het vuur is gevangen met niets meer dan pure elektriciteit! Graag tot ziens!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *