Een en-suite badkamer: de ultieme droom van veel huiseigenaren 0

Een en-suite badkamer is voor veel mensen de ultieme droom. Heerlijk vanuit je luie bed de badkamer in rollen. Zonder ook maar 1 keer uit je slaapkamer te hoeven komen. Avondenlang genieten van het warme water terwijl je met een boekje geniet van de serene rust in bad. Een slaapkamer met badkamer hoeft niet alleen een droom te zijn, maar kan voor jou zeker ook werkelijk voor. Het enige wat je nodig hebt is een flinke dosis creativiteit, iemand die heel handig is en een flink budget om het werkelijk te maken. De mogelijkheden om een badkamer in slaapkamer te maken zijn eindeloos. Spelen met interieur en lijnen zijn de hoofdingrediënten voor het creëren van een prachtige luxueuze ruimte.

Een en-suite badkamer voor het echte hotelgevoel

Een slaapkamer met badkamer is eigenlijk een concept dat gestolen is uit het hotelleven. Hier zien we dit enorm vaak en dat geeft mede het gevoel van luxe. Het idee dat je jezelf kan onderdompelen in luxe geeft je slaapkamer al gauw een heel ander gevoel. Daarnaast is het ook nog een erg praktisch in grote of drukke gezinnen. Iedereen met een druk gezin weet dat het in de ochtend nogal spitsuur kan zijn om in de badkamer te komen. Als er in de ‘masterbedroom’ sprake is van een badkamer in slaapkamer zal dit al gauw een hoop schelen. Veel mensen kiezen ervoor om in de en-suite badkamer te spelen met de ruimte. Daar vraagt de ruimte immers ook wel om. Om alles in 1 en dezelfde ruimte te plaatsen is het belangrijk dat er een soort eenheid ontstaat. Doe dit bijvoorbeeld door de vloeren van de badkamer en slaapkamer in elkaar over te laten lopen. Hoe je je badkamer in slaapkamer indeelt is natuurlijk helemaal aan jou en kan je gemakkelijk volgens de laatste badkamertrends van 2018 doen.

En-suite badkamer: zo creëer je meer privacy

Ondanks dat veel mensen dromen van een slaapkamer met badkamer is het toch wel een zeer intieme ruimte. Zelfs als je al jarenlang met je partner bent is het toch niet altijd prettig als ze je continue kunnen zien in de badkamer. Privacy is belangrijk, zelfs in een badkamer in slaapkamer. Maar hoe creëer je dat zonder het luxe gevoel van 1 grote open ruimte te benadelen? De ultieme oplossing is een glazen wand. Zo zorg je toch nog voor een kleine afscheiding en behoud je de illusie van een open ruimte door het doorzichtige glas en lichtval. Ook een glazen schuifpui is een goede afscheiding om het luxe gevoel van een en-suite badkamer niet teniet te doen.

En-suite badkamer: extra letterlijk nemen?

We zien veel woontrends terug waarin een bad in het middelpunt van een slaapkamer wordt geplaatst. Een slaapkamer met badkamer is misschien net een stapje te ver voor jou, maar van de luxe van een groot bad genieten zal niemand afslaan. Daarnaast zorgt het ook nog eens voor extra bijzondere slaapkamer. Een badkamer in slaapkamer, wie wil dat nou niet? Kies jij ook liever voor de optie van een bad in de slaapkamer, zonder al te veel poespas? Is een grote en-suite badkamer niet echt nodig? Gebruik dan een minimalistische halve wand om de luxueuze uitstraling nog eens te versterken en 1 geheel te maken van de slaapkamer. Welk bad je moet nemen hangt helemaal af van jouw smaak en je slaapkamerinterieur. Tip: ga voor een luxe bad op pootjes voor een moderne en tijdloze uitstraling. Deze past in vrijwel elk slaapkamerinterieur en is perfect als je het gevoel van een slaapkamer met badkamer wilt behouden.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *