Fotobehang in huis: Dé behangtrend van dit jaar 0

fotobehang-printen

Fotobehang in huis behoort sinds vorig jaar tot de ultieme top als het gaat om behangtrends. Fotobehang ervoor dat we onze creativiteit helemaal de vrije loop kunnen laten gaan in huis. Zeg nou zelf: of je nu met tig lijstjes en collages aan de gang gaat om je huis een persoonlijk tintje te geven of dat je gewoon een gehele wand met fotobehang opfleurt. De keuze is dan makkelijk. Maar hoe werkt het nu eigenlijk en wat kan je allemaal laten maken?

Voordelen fotobehang

  • Fotobehang kan altijd gemaakt worden op eigen formaat.
  • Je kan eigen foto’s uploaden of al bestaande foto’s gebruiken voor je ontwerp
  • Als fotograaf is het een prachtige manier om je mooiste foto’s te realiseren
  • Fotobehang geeft een persoonlijk tintje aan je huis

Fotobehang: wat te maken?

Als je zelf erg creatief bent met een fototoestel is het leuk om een aantal natuurfoto’s te maken. De mooiste kan je dan vervolgens op het fotobehang laten drukken. Zo kan je een heerlijk natuurlijk tintje (natuurlijke printen zijn ook nog eens de trend van 2018) geven aan de kamer. Natuurlijk is het ook super leuk om mooie foto’s van je gezin, familie of vrienden in een collage te verwerken en als behang te gebruiken. Een heerlijke persoonlijke noot voor in huis en veel creatiever en gezelliger dan een stel fotolijstjes.

Fotobehang: hoe te combineren?

Veel mensen vinden het moeilijk om fotobehang te combineren met meubels en andere kleuren. Het is sowieso aan te raden om fotobehang maar op een muur aan te brengen. Natuurlijk kan je het behang zo druk maken als je zelf wilt, maar over het algemeen zijn het best drukke foto’s en dat vraagt voor flink wat contrast. Probeer dan zoveel mogelijk drukke kleuren op de andere muren te vermijden. Ga liever voor neutrale kleuren als wit, zwart, grijs en eventueel lichte pasteltinten. Zorg daarnaast dat ze goed te combineren zijn met de kleuren in het behang. Dit is ook zo met je meubels: ga voor niet al te drukke meubels en pas op met teveel accesoires. Je moet het fotobehang zien als de pronkstuk van de kamer. Met veel accesoires zal je dit effect teniet doen en dat is natuurlijk zonde.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *