Fraai gezicht, de tv beugel 0

beugel tv

In vrijwel elk huishouden speelt de televisie een centrale rol in de woonkamer. Alle meubels worden gericht op dit pronkstuk. Nou ja, pronkstuk… een lomp tv-meubel met daarbovenop een platte televisie kan niet echt een pronkstuk genoemd worden. Sterker nog: veel mensen verafschuwen de uitstraling van dit meubelstuk in huis. Toch kunnen we niet zonder. Bovendien zijn er genoeg tv-meubels die wél de juiste uitstraling kunnen behalen. Toch zijn de meeste mensen hier niet fan van. Het neemt heel veel ruimte in beslag en een extra meubelstuk in een kleine ruimte plaatsen is nooit een goed plan. Hoe zorg je er dan toch voor dat je gebruik kunt maken van je televisie, zonder dat je hiervoor een extra meubelstuk hoeft aan te schaffen? Door het gebruik van een tv beugel natuurlijk!

De voordelen van een tv beugel

De tv beugel heeft het afgelopen jaar enorm aan populariteit gewonnen. Waar we voorheen nog steeds veel grote tv-meubels zagen, zijn deze inmiddels een beetje op de achtergrond aan het verdwijnen. Dat is ook niet zo vreemd als we kijken naar de talloze voordelen van de tv beugel. Wij zetten deze voordelen voor jou op een rijtje:

  • Een ware eyecatcher aan de muur: de tv beugel zorgt ervoor dat jouw televisie plat tegen de muur komt te hangen. De televisies zien er tegenwoordig steeds spectaculairder uit. Dit effect kun je versterken door de focus op de televisie te leggen. Met een design tv-meubel zie je al gauw dat de aandacht bij het meubelstuk komt te liggen. De uitstraling van de televisie wordt hiermee teniet gedaan. Dankzij de tv beugel is het mogelijk om jouw televisie als waar schilderij aan de muur te hangen. Dat noemen we nog eens een eyecatcher!
  • Perfect voor kleine ruimtes: het is zeer moeilijk om kleine ruimtes efficiënt in te richten. Je wilt gebruik maken van functionele meubels, maar de ruimte is daar gewoon niet toereikend genoeg voor. Een beugel voor de televisie biedt de oplossing. Zo hang je de televisie gemakkelijk tegen de muur en raak je geen extra ruimte kwijt door een tv-meubel. Daarnaast geniet je ook nog eens van een strakke en moderne uitstraling. Een heuse win-win situatie.
  • Ideale toevoeging in de slaapkamer: ben je het ook zo beu dat je in bed altijd met een kussen in je rug naar de televisie moet staren? Na enige tijd heb je last van je nek en rug en besluit je de televisie maar uit te zetten. Zonde natuurlijk! Er bestaan tv beugels die draaibaar zijn. Je kunt ze naar je toe trekken en van je af draaien. Hierdoor kun je de televisie precies zo ophangen dat je comfortabel in bed tv kunt kijken.

tv beugel

Prijzen

De prijzen van tv beugels zijn zeer uiteenlopend. Dit is afhankelijk van een aantal factoren. Kies je voor een standaard model in een klein formaat? Dan kun je voor een kleine € 50,- al een prachtige tv beugel aanschaffen. Natuurlijk kun je ook voor luxe en grote modellen kiezen. Dan kan je rekenen op een prijs tussen de € 150,- en € 300,-.

Dit is niet alleen afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur, maar ook van de televisie die opgehangen gaat worden. De beugel moet het gewicht immers wel kunnen dragen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *