Jouw genietmoment tijdens de koude winterdagen 0

Jouw genietmoment tijdens de koude winterdagen

Oei KOUD! We merken dat het langzaamaan weer koud begint te worden. Rondhangen in zwembaden met 30+ graden en wellnessdagen lijken alweer een eeuwigheid geleden. Je winterdip kun je tegengaan door regelmatig jezelf te verwennen met een dagje spa. Het buitenzwembad of jacuzzi sla je vaak over bij de spa, want om nou in je badjas door de winterkou te struinen… Het is daarentegen juist goed voor je om een frisse neus te halen in een warm bubbelbad. Door de kou blijven de bloedvaten actief om de lichaamstemperatuur te regelen. Pure ontspanning met slechts één druk op de knop. Haal dit gevoel naar huis met een bubbel spa in jouw eigen tuin.

Bubbel spa

De dag afsluiten met een ontspanningsmoment in het bubbelbad klinkt voor velen fantastisch. Je hoofd leeg maken en je spieren de kans geven om te ontspannen tussen de duizenden therapeutische warme bubbels. Het grote voordeel van een bubbel spa is dat je hem zelf kunt opzetten en opbergen wanneer je maar wilt. Vaak wordt een bubbel spa geleverd met een ingebouwde opblaaspomp, dus je hoeft niet je energie te verspillen aan het oppompen en opblazen. Geniet van een verwenmoment in eigen tuin!

Bubbel spa

Deluxe bubbel & jets spa

Voor wie nog een stapje verder durft te gaan, zijn er ook nog de deluxe spa’s. Deze spa’s zijn de meest luxe opblaasbare jacuzzi’s die je maar kunt verzinnen. Er is keuze tussen 4 en 6 persoons- spa varianten. In de spa zit een verwarmingselement, waardoor je het zelf kunt aanpassen naar jouw gewenste temperatuur. Ga je voor 20 graden in de zomer of tik je liever de 40 graden aan op een koude winteravond? Ga je liever voor duizenden warme bubbels of kies jij voor krachtige jetstralen? Het kan állemaal met jouw eigen spa.

Accessoires

Je kunt je ultieme wellness beleving aan huis helemaal compleet maken door verschillende leuke items hiervoor aan te schaffen. Je kunt vaak bij aanschaf al kiezen voor het complete jacuzzi pakket zodat je niet meer hoeft na te denken over hoofdsteunen, grondzeil, afdekzeil en een opbergtas. Maar wat dacht je van een spa stoeltje of een spa bekerhouder? Leuk jouw eigen spa aan huis helemaal in te richten naar eigen wens. Daarnaast is er ook zelfs een spa bank verkrijgbaar. Wat je ook kiest, er zijn genoeg opties voor jouw ultieme spa beleving. Genietze!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *