Glas voor iedere situatie 0

Last van geluidsoverlast, warmte of wilt u besparen op uw energierekening? Kies voor glas van GlasGigant. Hier vindt u glas voor iedere situatie. Hier bent u verzekerd van een ruim assortiment glas en scherpe prijzen. Dankzij onze handige keuzehulp links in het menu kunt u uw zoekopdracht geheel naar wens aanpassen. Op deze manier is het gemakkelijk het juiste glas te vinden. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Geluidswerend glas

Indien u zo min mogelijk last wilt hebben van geluid is geluidswerend glas een ideale oplossing. Het geluid van buiten wordt geweerd en past men vaak toe in kantoren, ziekenhuizen, muziek- en concertzalen en vergaderruimtes.

geluidswerend glas

Warmtewerend glas

Een andere benaming voor warmtewerend glas is zonwerend glas. Dankzij dit glas wordt warmte tegengehouden, maar wordt het licht wel doorgelaten. Dit is zeer geschikt voor gebouwen met veel ramen, vooral in de zomer wanneer de temperatuur flink kan oplopen. Het houdt maat liefst 60% van de warmte tegen dankzij de extra coating.

Warmtewerend glas

Driedubbel glas

Driedubbel glas is dé manier voor perfecte isolatie. Het zijn drie lagen glas en wordt ook wel triple glas genoemd. We duiden het ook wel aan met HR +++. De lagen tussen het glas bevat edelgas, dit zorgt voor de perfecte isolatie. Warmte gaat namelijk vaak verloren via het raam, met driedubbel glas zorgt u voor een aangename temperatuur in uw woning of pand. Wist u dat het twee keer zo goed isoleert als u het vergelijkt met dubbel glas? In de winter blijft warmte hierdoor binnen en in de zomer is het in huis lekker koel.

De meest voordelige prijzen voor geluidswerend, warmtewerend en driedubbel glas vindt u bij GlasGigant. Hier bent u verzekerd van de laagste prijzen en beste service. U kunt bij GlasGigant altijd uw glas op maat bestellen, ideaal wanneer je afmeting er niet tussen staat. Meer weten? Breng een bezoek aan de website!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *