Een goede nachtrust is essentieel 0

goede nachtrust

Wanneer mensen een hotelovernachting of vakantie boeken, willen zij profiteren van luxe die ze thuis niet ervaren. Daarom is het belangrijk dat je je verblijf iets extra’s geeft. Iets waardoor je je gasten verleidt om langer te blijven of terug te komen. Hierbij speelt een goede nachtrust een belangrijke rol. Hotelbedden worden speciaal ontworpen om de nachtrust te verbeteren. Ze ondersteunen het lichaam, verhogen het comfort en bieden luxe. Wanneer je beschikt over een kwalitatief hotelbed binnen jouw verblijf, zal deze de gasten behagen op een manier die zij zelf niet gewend zijn. Een fijn bed is van essentieel belang voor een prettige vakantie.

hotelbed

Waar koop je kwalitatieve hotelbedden?

Hotelbedden moeten over enkele kwaliteiten beschikken. Dit is van essentieel belang voor een goede nachtrust en een fijne vakantie-ervaring. Maar waar koop je kwalitatieve hotelbedden?

Allereerst is het belangrijk dat je op zoek gaat naar een bedrijf die zich richt op het produceren van kwaliteitsbedden. Zij werken vaak nauw samen met vakantieparken, hotels en leisure-klanten. Geen enkel verblijf vraagt om dezelfde aanpak. Daarom is het belangrijk dat de bedden geheel op maat gemaakt kunnen worden.

Schroom je ook vooral niet om advies te vragen aan deze leveranciers. Zij kunnen een plan op maat leveren; aangeven welke bedden wel geschikt zijn en voor welke bedden je beter niet kunt kiezen. Een eerlijk advies is goud waard bij het inrichten van een gastenverblijf. Maak daar dan ook dankbaar gebruik van.

Het Hotelbed.nl dat een onderdeel is van Bremafa, is zo´n bedrijf dat zich richt op het produceren van kwaliteitsbedden en gespecialiseerd is in het adviseren klanten.

kwalitatieve hotelbedden

Milieuvriendelijke matrassen

Het is tegenwoordig steeds belangrijker om duurzaam te leven. Dit zien we niet alleen terug in de vraag naar duurzame producten, maar ook als het aankomt op de keuze voor een gastenverblijf, hotel of vakantiepark. We willen het milieu niet langer uitputten. Dat is dan ook duidelijk te merken. Door matrassen van milieuvriendelijk en ecologisch materiaal te gebruiken, laat je zien dat milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel van jouw gastenverblijf staat. Uiteindelijk kan dit meer gasten opleveren, wat resulteert in een hogere omzet.

Het Hotelbed levert milieuvriendelijke matrassen uit de eco line serie, deze matrassen zijn zeer populair onder vakantieverblijven en bekende hotels. Zij bieden niet alleen een verhoogd comfort, maar geven de gasten ook nog eens een stukje duurzaamheid en een milieuvriendelijk verblijf. De matrassen uit de eco-line serie zijn voorzien van emissieschoon / CO2 vrij, en gepatenteerd LLQ koudschuim met dus uitstekende eigenschappen betreffende comfort en duurzaamheid. De eco-line matrassen zijn voorzien van een zwaar geteste dubbeldoek Tencel hoes met border, deze heeft meer dan 50% natuurlijke vezels, is zacht gestikt, met speciale vezels voor een optimale vochtigheids- en warmteregeling. Deze mooie dubbeldoek hoes is geheel anti bacterieel en anti allergisch.

eco line matras

Het hotelbed levert tevens MediQ matrassen, het schuim van deze matrassen is compleet milieuvriendelijk geschuimd. Er wordt geschuimd met plantaardige oliën. Dit houdt in dat er CFK en C02 vrij geschuimd is. De emissie waarde van het schuim is vrijwel CO2 neutraal. Al het gebruikte schuim in deze matrassen alsmede de hoes zijn biologisch afbreekbaar. Deze matrassen zijn geheel getest door het Duitse instituut, Thuringer keuringsdienst van waren, en mogen daardoor ook als enige een ”medisch matras” genoemd worden, dit wil zeggen dat de matrassen totaal vrij zijn van schadelijke stoffen.

Als je milieuvriendelijke bedden en matrassen wilt kopen, is het belangrijk om op het keurmerk te letten. Vaak strooien louche bedrijven met slogans over milieuvriendelijke producten, maar blijkt dit in de praktijk helemaal niet zo te zijn. De matrassen, welke het hotelbed levert uit de eco line serie en de MEDIQ matrassen worden allemaal geleverd met een keurmerk: het zogenaamde Green Key Label. Zo weet je zeker dat je over een duurzaam en milieuvriendelijk product voor jouw gastenverblijf beschikt. Het hotelbed levert aan hotels en bungalowparken welke Green Key gecertificeerd zijn. Een tip van onze kant: vraag altijd om het certificaat behorende bij de matras, zo ben je er zeker van dat je een gecertificeerd matras koopt.

Green key label

Wanneer je kiest voor een bedrijf die matrassen en boxsprings zonder toegevoegde schadelijke stoffen levert, kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. Een betere wereld begint immers bij jezelf én je gasten!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *