Gordijnen trends anno 2023? Dit zijn ze! 0

Gordijnen trends anno 2023? Dit zijn ze!

Gordijnen zijn een belangrijk onderdeel van een huis. Ze zorgen er niet alleen voor dat je wat meer privacy hebt, maar zien er vaak ook erg gezellig uit. Daarnaast zorgen ze er in de huidige energiecrisis voor dat je warmte in je huis beter vast kan houden, of dat je de warmte in de zomer juist beter buiten kan houden. Hiermee zorgen ze er dus ook voor dat je veel geld kan besparen. Heb je nog geen gordijnen? Dan doe je er dus goed aan om er een aantal aan te schaffen. Maar wat zijn nou de trends anno 2023? Lees het in deze blog!

Pastel raamdecoratie

Pastelkleuren zijn al langere tijd populair en dat zal in 2023 ook zeker zo blijven. Wil je dus een nieuw vouwgordijn? Kies dan voor een mooie zachte pastel kleur, eventueel met een leuke print. Dan zit je altijd goed!

Botanische raamdecoratie

Hou je meer van gezelligheid en drukte? Dan kun je ook voor botanische raamdecoratie gaan. Dit zijn gordijnen met een ontwerp voor botanische invloeden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor tropische bloemen of misschien wel landschappen op vogels. Wat je ook kiest, het zal zeker erg vrolijk in je woonkamer staan.

Raamdecoratie met textuur

Een andere vorm van wat drukkere raamdecoratie is raamdecoratie met textuur. Deze zijn momenteel ook erg in trek. Niet gek ook, want raamdecoratie met textuur laat het lijken alsof er kunst aan je muur hangt. Kies bijvoorbeeld voor marmer of een abstract kunstwerk. Deze soort raamdecoratie past het beste bij een minimalistische interieurstijl en zorgt voor iets meer dynamiek. 

Raamdecoratie met landschapsfoto’s

Tot slot is de natuur trend ook populair in 2023. Je kunt er dan ook voor kiezen om raamdecoratie te gebruiken met een afbeelding van een prachtig natuurlandschap erop. Dit zorgt voor een erg rustgevende sfeer in huis. Het dient meteen als een schilderij voor in je woning. Hiervoor geldt wel dat je het beste de rest van je interieur dan wel rustig kunt houden. Zo ziet je raamdecoratie er echt mooi uit. 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *