Goudkleurige accenten toevoegen aan de badkamer 0

Goudkleurige accenten toevoegen aan de badkamer

Goud geeft een badkamer een luxe en stijlvolle uitstraling. Steeds meer mensen kiezen er dan ook voor om goud toe te voegen aan de badkamer. Je kunt dit op verschillende manieren doen. In deze blog vertellen we je hoe je goudkleurige accenten kunt toevoegen aan jouw badkamer.

1. Kranen

Een van de meest gekozen goudkleurige elementen zijn kranen. Zowel de douchekranen, badkranen als de wastafelkranen zijn in een gouden kleur verkrijgbaar. De manier waarop je de kranen combineert, bepalen de stijl van de badkamer. Zo kun je goudkleurige kranen combineren met moderne elementen, waardoor er een moderne uitstraling ontstaat. Maar een combinatie met marmerlook tegels zorgt bijvoorbeeld voor een luxe uitstraling. Wil je graag meer informatie over de verschillende badkamerstijlen. Bij Sani4All vertellen we je er graag meer over!

2. Doucheruimte

We benoemden al even dat je kunt kiezen voor een goudkleurige douchekraan, maar je kunt op meerdere manieren goud toevoegen aan je doucheruimte. Als je kiest voor een douchewand of -deur, dan zijn er verschillende deuren met een raster in een gouden kleur verkrijgbaar. Maar ook douchedrains zijn er in een gouden kleur. Je kunt dus vrijwel alle accenten in de badkamer voorzien van een gouden kleur.

3. Tegels

Het is misschien niet het eerste waar je aan zou denken: goudkleurige tegels. Maar dit kan een hele stijlvolle toevoeging zijn aan je badkamer. We adviseren wel om niet de gehele badkamer te bekleden met goudkleurige tegel, dit is misschien wat te veel van het goede. Denk bijvoorbeeld aan een nis met goudkleurige tegels of bekleed een deel van de wand ermee. Met goudkleurige tegels maak je een echt statement in je badkamer!

4. Accessoires

Accessoires mogen natuurlijk niet ontbreken in een badkamer. Er zijn verschillende accessoires in een gouden kleur verkrijgbaar. De meest opvallende is waarschijnlijk wel een spiegel met een goudkleurige omlijsting. Hiermee creëer je een echte eyecatcher in je badkamer. Maar ook kleinere accessoires, als toiletaccessoires, een zeeppompje of een doucherek zijn in een gouden kleur verkrijgbaar. Je kunt dus op hele subtiele manieren wat extra goud aan de badkamer toevoegen.

Complete ontzorging

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? We zijn er om je compleet te ontzorgen. Of dit nu bij het opdoen van inspiratie is, of bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer. We staan voor je klaar. Onze adviseurs voorzien je graag van advies én maken een 3D-ontwerp van je nieuwe badkamer voor je. Maar ook na de aankoop van de badkamer zijn we er voor je. De badkamer wordt gratis bij je thuisbezorgt en, indien gewenst, verzorgen we ook de montage voor je. Kijk voor meer informatie op www.sani4all.nl.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *